Esdeveniment de l'agenda

Beques MECD/Fulbright ampliació estudis artístics a EUA

Organitza: Administració Pública
Temàtica activitat del calendari: Art, Beques, EEUU, estudis artístics
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: beques, estranger
Tipus entrada al calendari: Estudis i formació
Dates de realització
Del dilluns 20 de març de 2017 al dimecres 3 de maig de 2017
Dates d'inscripció
Del dilluns 20 de març de 2017 al dimecres 3 de maig de 2017
Descripció

Període d'inscripció del 20/03/2017 al 17/04/2017

Es convoquen les Beques del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport/Fulbright per a l'ampliació d'estudis artístics als Estats Units d'Amèrica (curs 2017-2018), la finalitat del qual és contribuir a la formació dels espanyols que desitgin ampliar estudis artístics o de gestió cultural en universitats i centres d'Estats Units d'Amèrica.

Es convoquen cinc beques per a l'ampliació d'estudis artístics als Estats Units d'Amèrica per al curs 2017/2018, en les següents especialitats o àrees d'activitat:

  • Arts Audiovisuals.
  • Arts Escèniques.
  • Plàstiques i Visuals.
  • Música i Musicologia.
  • Museología i Conservació del Patrimoni

Les beques es convoquen en règim de concurrència competitiva, en col·laboració amb la Comissió d'Intercanvi Cultural, Educatiu i Científic entre Espanya i els Estats Units d'Amèrica. Es concedirà una beca per cada especialitat. En el cas que en alguna d'elles no hi hagués candidat per no obtenir cap la puntuació mínima exigida, la plaça quedarà deserta, no podent-se acumular la beca a les altres especialitats.

El formulari de sol·licitud electrònica així com l'imprès de les cartes de referència estan disponibles en www.fulbright.es.

Requisits

Espanyols que estiguin en possessió d'un títol superior expedit per una universitat espanyola o reconegut pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport o en les condicions especificades en la Convocatòria. A més hauran de tenir una carta d'accés o invitació d'un centre nord-americà.

Dotació

L'assignació mensual serà d'1.600 a 2.400 dòlars segons Universitat o centre de destinació. A més, s'abonarà el bitllet d'anada i volta i despeses vàries (de 2.300 a 2.600 dòlars), més les despeses de matrícula i taxes (màxim 34.000 dòlars).

Més informació

Extracte de la Resolució 6 de març de 2017, de la Secretaria d'Estat de Cultura, per la qual es convoquen les "Beques del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport/Fulbright per a l'ampliació d'estudis artístics als Estats Units d'Amèrica (curs 2017-2018)". BOE 17 de març 2017

De conformitat amb el previst en els articles 17.3.b. i 20.8.a. de la Llei 38/2003, de 17 de novembre General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet de la qual pot consultar-se en la Base de dades Nacional de Subvencions www.infosubvenciones.es/bdnstrans
 

Font: Injuve


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 20.03.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove