Esdeveniment de l'agenda

Beques MAEC-AECID d'Art, Educació i Cultura 2017-2018

Temàtica activitat del calendari: Art, Beques, Cultura, Educació, estranger
Tags: art, beques, cultura, educació
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tipus entrada al calendari: Culturals
Organitza: Gobierno de España
Dates de realització
Del dilluns 6 de març de 2017 al dimarts 18 de abril de 2017
Dates d'inscripció
Del dilluns 6 de març de 2017 al dimarts 18 de abril de 2017
Descripció

Període d'inscripció del 06/03/2017 al 18/04/2017

Ajudes per al finançament de la realització de projectes artístics en l'exterior, la formació de ciutadans espanyols i estrangers en centres d'educació superior i de formació artística d'excel·lència així com pràctiques en unitats de l'Administració General de l'Estat vinculades a l'acció exterior, per a cadascun dels següents Programes:

  • Programa de beques per a la Real Acadèmia d'Espanya a Roma (RAURE).
  • Programa de beques per a pràctiques de gestió cultural exterior.
  • Programa de beques per a pràctiques de cooperació per al desenvolupament als Centres de Formació de la Cooperació Espanyola a Amèrica Llatina.
  • Programa de beques de col·laboració formativa a les seus de les Acadèmies associades a la Real Acadèmia Espanyola (RAE).
  • Programa de beques per al Col·legi d'Europa.
  • Programa de beques de formació musical d'excel·lència a l'Escola Superior de Música Reina Sofia (ESMRS).
  • Programa de beques de Màster per a funcionaris i personal integrat en els sistemes públics dels països prioritaris de la Cooperació Espanyola.
  • Programa de beques per a pràctiques de disseny gràfic en la AECID.
  • Programa de beques de pràctiques d'edició i publicació en la AECID.

Consultar termini de sol·licituds segons programa de beca. El règim horari del còmput de terminis s'establirà d'acord amb el calendari, data i hora oficial publicat a la Seu Electrònica de la AECID.

Les sol·licituds hauran de ser emplenades deguda i enterament en espanyol, en el formulari corresponent, per via telemàtica, conformat en www.aecid.gob.es, de forma completa i verídica. La sol·licitud de beca es realitzarà per a un únic programa. La documentació, relacionada per a cada programa en la convocatòria, s'adjuntarà al formulari electrònic.

Requisits

Espanyols i estrangers que compleixin amb els requisits específics establerts per a cada programa dels inclosos en la convocatòria.

Adreça

Agencia Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament

Departament de Cooperació Universitària i Científica

Telèfons: + 34 91 583 82 33 / 82 98/ 83 02 / 84 36

Adreça postal: Avinguda dels Reis Catòlics 4, 28040 Madrid

E-mail: becasmae@aecid.es

Seu Electrònica. Beques MAEC-AECID d'Art, Educació i Cultura

Butlletí Oficial
BOE 28/02/2017

Dotació

La dotació d'una beca individual es detalla en cadascun dels programes dels relacionats en l'Annex I de la convocatòria. Tots els programes compten amb una dotació mensual durant el període de concessió de la beca, segur d'assistència en viatge i d'accidents. A més, existeixen altres ajudes determinades a cada programa de beques que poden consultar-se en el citat Annex I de la convocatòria.
 

Més informació

Extracte de la Resolució de 21 de febrer de 2017, de la Presidència de l'Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament, per la qual s'aprova la convocatòria dels Programes de Beques MAEC-AECID d'Art, Educació i Cultura per al curs acadèmic 2017- 2018. BOE 28 de febrer 2017

De conformitat amb el previst en els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet de la qual pot consultar-se en la Base de dades Nacional de Subvencions www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans i a la Seu Electrònica de la AECID www.aecid.gob.es.

Bases reguladores: Ordre AEC/1098/2005, d'11 d'abril, per la qual s'estableixen les bases reguladores de la concessió de subvencions, beques i ajudes de formació recerca, intercanvi, promoció, i de viatges i estada de l'Agència Espanyola de Cooperació Internacional (BOE de 26 d'abril de 2005).

Font: Injuve


Etiquetes: , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 28.02.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove