Esdeveniment de l'agenda

Beques immersió lingüística primavera 2017

Organitza: Administració Pública
Temàtica activitat del calendari: Ajuts, Beques, Idiomes
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: Idiomes, beques
Tipus entrada al calendari: Estudis i formació
Dates de realització
Del diumenge 1 de gener de 2017 al dilluns 6 de febrer de 2017
Dates d'inscripció
Del diumenge 1 de gener de 2017 al dilluns 6 de febrer de 2017
Descripció

Convocatòria, per a la seva concessió en règim de concurrència competitiva, de 126 ajudes per a grups d'alumnes de 6º curs d'Educació Primària i 84 ajudes per a grups d'alumnes de 2º d'ESO, amb la finalitat de participar en un programa d'immersió en llengua anglesa, entre els mesos d'abril i juny de 2017 i es realitzarà, en règim d'internat, en períodes setmanals, de diumenge a la tarda a dissabte al matí.

Beneficiaris:

Alumnes matriculats en 6º curs d'Educació Primària i Segon d'ESO durant el present curs 2016/2017, haver obtingut, com a mínim, "notable" com a nota mitjana del curs 2014-2015 i "notable" com a nota final en l'assignatura d'anglès en el mateix curs, així com no haver estat beneficiari de l'ajuda en convocatòries anteriors.

Els alumnes han d'estar matriculats en centres sostinguts amb fons públics, i viatjaran acompanyats per dos professors: un d'ells serà el seu professor d'anglès i l'altre pertanyerà al mateix centre amb un coneixement de la llengua anglesa adequat per participar en un programa d'immersió en aquesta llengua. Tots dos professors es responsabilitzaran, amb caràcter general, de l'adequada participació del grup en l'activitat.

Termini de presentació de sol·licituds: fins al 6 de febrer de 2017.

Més informació:

 

Convocatòria en el BOE

Base de dases nacional de subvencions


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 23.01.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove