Esdeveniment de l'agenda

Beques immersió lingüística en anglès a Espanya 2018

Temàtica activitat del calendari: anglès, beques immersió lingüística
Tags: anglès, beques
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tipus entrada al calendari: Estudis i formació
Organitza: Gobierno de España
Dates de realització
Del diumenge 1 de juliol de 2018 al dimarts 31 de juliol de 2018
Dates d'inscripció
Del dissabte 17 de febrer de 2018 al dijous 22 de març de 2018
Descripció

Es convoquen un màxim de 2.400 beques per a la participació en un programa intensiu d'immersió lingüística en anglès a Espanya en règim d'internat i pensió completa, d'una setmana de durada, en el mes de juliol de 2018.

Els interessats hauran d'emplenar la sol·licitud mitjançant el formulari accessible AQUÍ

L'assignació de les beques entre els sol·licitants que compleixin els requisits exigits, s'efectuarà atenent a la qualificació obtinguda en l'assignatura d'anglès.

Publicació Butlletí Oficial BOE 17/02/2018

Ministeri d'Educació, Cultura i Esport. Convocatòria 2018

Import:
L'obtenció de l'ajuda comportarà la cobertura de totes les despeses inherents a la participació en el curs, amb excepció de 100 euros per completar el preu total del curs i de les despeses de desplaçament al Centre que li sigui assignat, que seran per compte del participant.

Informació complementària
Públic objectiu: 
  • Haver nascut entre l'1 de gener de 1998 i el 31 de desembre de 2001 i estar matriculat en el curs 2017-2018 en qualsevol curs dels següents estudis: Batxillerat, Ensenyaments Professionals de música i dansa, Grau mitjà de Formació Professional, Grau mitjà d'arts plàstiques i disseny, Grau mitjà d'ensenyaments esportius i Ensenyaments d'Idiomes de nivell intermedi o avançat.
  • Haver obtingut en el curs 2017-2018 la condició de becari del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport conforme a la Resolució 3 d'agost de 2017, de la Secretaria d'Estat d'Educació, Formació Professional i Universitats, per la qual es convoquen beques de caràcter general, per al curs acadèmic 2017-2018, per a estudiants que cursin estudis postobligatorios (BOE de 10 d'agost).
  • Tenir totalment aprovat el curs immediat anterior, amb una nota final mínima de 7,50 punts en l'assignatura d'anglès. En el cas de sol·licitants que estiguin matriculats en ensenyaments bilingües però no hagin cursat l'assignatura d'anglès com a matèria individualitzada el curs anterior, es tindrà en compte la qualificació obtinguda en l'assignatura d'anglès de quart curs d'Educació Secundària Obligatòria.
  • Obtenir un nombre d'ordre en la llista d'adjudicataris que li situï dins del total de beques a concedir.

Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 27.02.2018
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove