Esdeveniment de l'agenda

Beques immersió anglès a Espanya 2017

Organitza: Administració Pública
Temàtica activitat del calendari: Beques, anglès, immersió
Tags: Idiomes, anglès, beques
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tipus entrada al calendari: Estudis i formació
Dates de realització
Del dijous 16 de març de 2017 al dijous 20 de abril de 2017
Dates d'inscripció
Del dijous 16 de març de 2017 al dijous 20 de abril de 2017
Descripció

Període d'inscripció del 16/03/2017 al 20/04/2017

Es convoquen en règim de concurrència competitiva, un màxim de 2.400 beques per a la participació en un programa intensiu d'immersió lingüística en anglès a Espanya en règim d'internat i pensió completa, d'una setmana de durada, en el mes de juliol de 2017.

L'assignació de les beques entre els sol·licitants que compleixin els requisits exigits, s'efectuarà atenent a la qualificació obtinguda en l'assignatura d'anglès.

Els interessats hauran d'emplenar la sol·licitud mitjançant el formulari accessible per internet en l'adreça www.mecd.gob.es a través de la seu electrònica del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport a l'apartat corresponent a "Tràmits i Serveis". El termini per a la presentació de sol·licituds finalitzarà el dia 20 d'abril de 2017.

Requisits

Seran requisits necessaris per optar a aquestes beques:

  • a) Haver nascut entre l'1 de gener de 1997 i el 31 de desembre de 2000 i estar matriculat en el curs 2016-2017 en qualsevol curs d'algun dels següents estudis: Batxillerat. Ensenyaments professionals de música i dansa. Grau mitjà de Formació Professional. Grau mitjà d'arts plàstiques i disseny. Grau mitjà d'ensenyaments esportius i Ensenyaments d'idiomes de nivell intermedi o avançat.
  • b) Haver obtingut en el curs 2016-2017 la condició de becari del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport conforme a la Resolució 11 d'agost de 2016, de la Secretaria d'Estat d'Educació, Formació Professional i Universitats, per la qual es convoquen beques de caràcter general, per al curs acadèmic 2016-2017, per a estudiants que cursin estudis postobligatorios (BOE de 13 d'agost).
  • c) Tenir totalment aprovat el curs immediat anterior, amb una nota final mínima de 7,50 punts en l'assignatura d'anglès. En el cas de sol·licitants que estiguin matriculats en ensenyaments bilingües però no hagin cursat l'assignatura d'anglès com a matèria individualitzada el curs anterior, es tindrà en compte la qualificació obtinguda en l'assignatura d'anglès de quart curs d'Educació Secundària Obligatòria.
  • d) Obtenir un nombre d'ordre en la llista d'adjudicataris que li situï dins del total de beques a concedir.

Més informació

Extracte de la Resolució d'1 de març de 2017, de la Secretaria d'Estat d'Educació, Formació Professional i Universitats, per la qual es convoquen beques per a la participació en un programa intensiu d'immersió lingüística en anglès a Espanya, destinades a estudiants de Batxillerat, de Grau Mitjà de Formació Professional, d'Arts Plàstiques i Disseny, d'Ensenyaments Esportius, d'Ensenyaments Professionals de Música i Dansa i d'Idiomes de Nivell Intermedi i Avançat, per a l'any 2017. BOE 16 de març 2017

De conformitat amb el previst en els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet de la qual pot consultar-se en la Base de dades Nacional de Subvencions


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 20.03.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove