Esdeveniment de l'agenda

Beques Iberoamèrica. Santander Grau. 2017-2018

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Beques, Formació, estudis, iberoamèrica
Tags: Estudiar a l'estranger, beques
Tipus entrada al calendari: Masters, postgrau/doctorat
Organitza: Empresa Privada
Dates de realització
Del dilluns 23 de gener de 2017 al dimecres 31 de maig de 2017
Dates d'inscripció
Del dilluns 23 de gener de 2017 al dimecres 31 de maig de 2017
Descripció

El Programa “Beques Iberoamèrica. Santander Grau.” és un programa impulsat pel Grup Santander amb el qual es pretén reforçar la mobilitat i intercanvi d'estudiants entre universitats iberoamericanes.

La finalitat de les beques és facilitar als estudiants el seguiment d'estudis durant un semestre acadèmic en una universitat iberoamericana d'un altre país diferent al d'origen.

Aquest programa està dirigit a estudiants de grau pertanyents a les Universitats d'Argentina, Brasil, Xile, Colòmbia, Espanya, Mèxic, Perú, Portugal, Puerto Rico o Uruguai.

Les universitats participants seran les responsables de seleccionar als beneficiaris. Així mateix, serà requisit imprescindible per permetre la participació dels estudiants en els processos de selecció, la seva inscripció a través de la següent pàgina web.

L'estada i estudis a la universitat de destinació hauran de realitzar-se en el període comprès entre el 1de juliol de 2017 i el 31 d'agost de 2018. En qualsevol cas l'inici del gaudi de les beques sempre haurà de ser abans de finalitzar el mes de març de 2018.

 

Més informació en el següent enllaç.


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 31.01.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove