Esdeveniment de l'agenda

Beques i Ajudes a l'Estudi de Fundació Ábaco

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Beques, estudis
Tags: beques, estudiants
Tipus entrada al calendari: Estudis i formació
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dimarts 1 de març de 2016 al dijous 30 de juny de 2016
Descripció

Període d'inscripció de l'1/3/2016 al 30/6/2016

La Fundació Ábaco té com a objecte l'atenció a la infància i a la joventut en totes les seves dimensions, tant familiar com a formativa, humana i espiritual. Un de les seves finalitats concretes és pagar títols acadèmics, matrícules, préstecs, ajudes i beques per a estudiants econòmicament necessitats, tant en col·legis, escoles, seminaris, universitats o escoles especials, etc., siguin oficials o privades.

Per al compliment d'aquesta fi està prevista la convocatòria de plans anuals d'ajudes reintegrables a l'estudi, destinades a sufragar els costos escolars. La Fundació convoca el seu programa de Beques i Ajudes a l'estudi per al curs 2016-2017 destinades a estudiants en edat escolar.

Es convoquen ajudes reintegrables a l'estudi per a alumnes que durant el curs acadèmic 2016/2017 realitzin estudis en els nivells d'educació infantil, primària, secundària i batxillerat, segons el definit per la Llei Orgànica 2/2006 de 3 de maig, d'educació. Com a límit general no podran sol·licitar ajuda alumnes majors de 18 anys al moment de concórrer la convocatòria. D'acord amb l'àmbit d'actuació de la Fundació podrà presentar-se sol·licitud d'ajuda per a centres escolars situats en tot el territori espanyol.

La durada de les ajudes serà d'un curs escolar. Per la naturalesa del programa d'ajudes, els beneficiaris de l'anterior convocatòria tindran un dret d'atenció preferent sempre que no s'hagin produït variacions en les circumstàncies socioeconòmiques que van motivar l'ajuda i l'aprofitament escolar sigui adequat.

Requisits

Estudiants en edat escolar.

 

Més informació

info@fundacionabaco.org

www.fundacionabaco.org

 


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 2.03.2016
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove