Esdeveniment de l'agenda

Beques 'Hewlett Packard Enterprise Integra' 2017

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Beques, Pràctiques, Tecnologia
Tags: beques, pràctiques
Tipus entrada al calendari: Pràctiques laborals
Organitza: Empresa Privada
Dates de realització
Del dijous 2 de març de 2017 al dimecres 15 de març de 2017
Dates d'inscripció
Del dijous 2 de març de 2017 al dimecres 15 de març de 2017
Descripció

Període d'inscripció del 02/03/2017 al 15/03/2017

La Fundació Human Age Institute by ManpowerGroup en col·laboració amb Hewlett Packard Enterprise (HPE) duu a terme el Programa HPE Integra per al desenvolupament professional d'universitaris/es amb discapacitat, que el seu objectiu és proporcionar als joves la formació i experiència professional necessària per a una incorporació efectiva al mercat laboral.

Aquest programa, què començarà el dia 23 de març de 2017, té una durada mínima de 6 mesos (ampliable a altres 6 mesos), de 20 hores de dilluns a divendres (preferentment, en jornada de matí). A més d'una formació inicial en habilitats i competències de 15 hores, el Programa inclou una formació contínua certificada, a triar entre anglès o ofimàtica, a través de FuturSkill.

La part teòrica es desenvoluparà en la Fundació, i la pràctica es realitzarà a les seus de Hewlett-Packard Enterprise, sempre amb el suport i assessorament d'un mentor de l'empresa, així com amb el seguiment d'un tutor de la Fundació Human Age Institute by ManpowerGroup.

Les persones que estiguin interessades han d'enviar la seva candidatura a la següent adreça de correu electrònic: becasintegra@humanageinstitute.org

Requisits

Per poder participar en aquest Programa els interessats han de ser joves estudiants de grau o postgrau en Enginyeries Superiors/Tècniques, ADE, LADE, Sistemes d'Informació, Organització Industrial, Psicologia, Comerç Exterior, Màrqueting o Relacions Laborals, que tinguin superats el 50% dels crèdits dels estudis cursats. És imprescindible nivell d'anglès, mínim B2.

Dotació

La dotació econòmica, com a ajuda a l'estudi, serà de 560 Euros nets/mes

Més informació aquí.

Font: Injuve


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 7.03.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove