Esdeveniment de l'agenda

Beques GCL de la Universitat de Georgetown (Estats Units)

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Beques, EEUU, Estudiar a l'estranger
Tags: beques, estudiar a distància
Tipus entrada al calendari: Estudis i formació
Organitza: Empresa Privada
Dates de realització
Del divendres 26 de juny de 2015 al dilluns 3 de agost de 2015
Dates d'inscripció
Del divendres 26 de juny de 2015 al dilluns 3 de agost de 2015
Descripció

La Universitat de Georgetown, a través del seu Programa de Lideratge per a la Competitivitat Global (GCL), brinda l'oportunitat a joves llatinoamericans de guanyar-se una beca per estudiar a Washington D. C.

Si et consideres un jove capdavanter dels àmbits públic, empresarial i/o social, arriba la teva oportunitat. La Universitat de Georgetown, situada a Washington DC, ha obert la seva convocatòria de beques pel 10º Programa de Lideratge per la Competitivitat Global. L'objectiu és incentivar una nova generació de líders innovadors, ètics i socialment responsables.

Els joves que cursin el Programa GCL rebran les eines necessàries per comprendre i assumir diferents desafiaments. A més aprendran mètodes per desenvolupar i liderar iniciatives que promoguin el desenvolupament integral, la participació cívica i col·laboracions intersectorials.

Al seu torn el programa pretén que la persona aconsegueixi el desenvolupament tant personal com a professional i aconsegueixi treballar en equip, intercanviant idees i opinions que incentivin la constant reflexió sobre la realitat a nivell mundial. El desafiament no és quedar-se en el plànol de les idees, sinó que els participants aconsegueixin traduir a la pràctica les seves propostes, portant endavant un projecte que pugui implementar-se al seu país i aconsegueixi obtenir importants repercussions.

La seva durada és de 10 setmanes i la seva beca inclou els passatges aeris d'anada i tornada, l'hostalatge, el segur de salut, la matrícula i els materials de suport. Si t'interessa la proposta, disposes fins al 3 d'agost de 2015 per accedir a la pàgina web i registrar-te

Requisits

Els únics requisits per ser candidat elegible és que tinguis de 24 a 34 anys, hagis cursat una llicenciatura, tinguis coneixement de l'idioma anglès i siguis ciutadà resident d'algun dels següents països: Argentina, Bolívia, Brasil, Xile, Colòmbia, Costa Rica, Cuba, República Dominicana, Equador, El Salvador, Guatemala, Hondures, Mèxic, Nicaragua, Panamà, Paraguai, Perú, Portugal, Puerto Rico, Uruguai, Veneçuela o Espanya.

Més informació

Informació a la web de Universia http://notícies.universia.es i aquí tens la convocatòria.


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 26.06.2015
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove