Esdeveniment de l'agenda

Beques Fundació Yamaha Europa 2016-2017

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: beques, música
Temàtica activitat del calendari: Beques, Música, Yamaha, estudis, gravació
Tipus entrada al calendari: Culturals
Organitza: Empresa Privada
Dates de realització
Del dijous 6 de octubre de 2016 al dimecres 30 de novembre de 2016
Descripció

Període d'inscripció del 6/10/2016 al 30/11/2016

Des de 1990, la YMFE (Fundació Musical Yamaha a Europa) ha atorgat beques per valor de més d'un milió d'euros en total a més d'1.000 joves músics destacats en tota Europa. Si ets estudiant de música, hauries d'aprofitar aquesta oportunitat. Una oportunitat que pot ser el punt de partida d'una prometedora carrera.

El concurs de beques YMFE està obert als estudiants de música a temps complet de qualsevol nacionalitat que no siguin majors de 25 anys al moment de la sol·licitud.

Cada beca té un valor d'1.000 a 2.000 euros, depenent del país on estigui estudiant l'aspirant. La beca cobreix un any i els diners pot utilitzar-se per a qualsevol propòsit relacionat amb l'avanç en l'estudi.

Els sol·licitants seran seleccionats d'acord a la seva capacitat musical actual i al potencial futur que demostrin.

La base per a aquesta avaluació és una primera ronda amb una interpretació gravada i després una actuació en directe en la selecció final. Els comitès de selecció, constituïts per figures experimentades del món de la música, seleccionaran als aspirants més idonis.

Les regles poden variar depenent de cada país. Els sol·licitants han de descarregar i emplenar el formulari de sol·licitud i enviar-ho a l'adreça de contacte apropiada juntament amb un enregistrament amb dos temes.

Per favor, assegura't d'enviar un CD o DVD amb els teus enregistraments juntament amb el formulari de sol·licitud.

La durada de cadascuna de les dues peces gravades no ha d'excedir de 20 minuts i ambdues hauran de ser d'estils diferents.

La qualitat del so no influeix en el posterior procés de selecció.

La data de tancament per a la recepció de sol·licituds per a les beques 2016/2017 és el 30 de novembre de 2016.

Més informació

Si tens dubtes, posa't en contacte amb l'oficina administrativa: Adreça de la Fundació Musical Yamaha. Yamaha Music Europe GmbH Iberica. Sucursal a Espanya (Ctra.de la Corunya Km. 17,200 - 28231 Las Rozas. (Madrid)).

Més informació aquí.

 

Font: Injuve


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 7.10.2016
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove