Esdeveniment de l'agenda

Beques Fundació Universia Capacites

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: beques, discapacitat
Temàtica activitat del calendari: Beques, Discapacitat, estudis, universitat
Tipus entrada al calendari: Estudis i formació
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dimarts 26 de juliol de 2016 al dimecres 2 de novembre de 2016
Descripció

Període d'inscripció del 26/7/2016 al 2/11/2016

Fundació Universia celebra el seu desè aniversari amb una nova convocatòria de Beques Fundació Universia Capacites que busquen impulsar l'accés, el progrés i la mobilitat internacional universitària d'estudiants amb discapacitat.

Es destinaran 200.000 euros en beques per a aquells estudiants amb discapacitat, espanyols o estrangers residents a Espanya, que es trobin matriculats en ensenyaments de grau o màster

Aquesta edició hi ha tres modalitats de sol·licitud:

  • Accés: beques dirigides a estudiants que es matriculen per primera vegada en estudis universitaris de grau.
  • Progrés: beques dirigides a estudiants que hagin accedit a la universitat.
  • Mobilitat internacional: beques dirigides a estudiants que, desitgin realitzar un període de formació, com a mínim d'un trimestre, en una universitat diferent a la seva d'origen.
  • A més, es manté la reserva de 10.000 € per a esportistes amb discapacitat adscrits al Pla ADOP, que estiguin matriculats en estudis universitaris.

La concessió de les beques de mobilitat es resoldrà amb data fi el 7 de novembre de 2016, mentre que les restants modalitats es resoldran el 2 de desembre de 2016.

Requisits

Podran sol·licitar les beques aquells estudiants espanyols o estrangers residents a Espanya que es trobin matriculats o estiguin en condicions de matricular-se, per primera vegada, en ensenyaments de grau i de màster impartides per qualsevol universitat del món i que acreditin legalment una discapacitat igual o superior al 33%. Així mateix, s'inclouran els ensenyaments de plans d'estudi antics i títols propis de màster. Les sol·licituds seran unipersonals i només s'admetrà una sol·licitud per persona.

Més informació aquí.

 

Font: Injuve


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 2.09.2016
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove