Esdeveniment de l'agenda

Beques Fundació Antonio Gala Joves Creadors 2017-2018

Tags: art, beques
Temàtica activitat del calendari: Art, Beques, residència artistes
Tipus entrada al calendari: Culturals
Organitza: Organització Cultural
Dates de realització
Del diumenge 15 de gener de 2017 al divendres 31 de març de 2017
Dates d'inscripció
Del diumenge 15 de gener de 2017 al divendres 31 de març de 2017
Descripció

La Fundació Antonio Gala per a Joves Creadors fa pública la XVI Convocatòria de 18 places per a estades artístiques dirigides a joves creadors i investigadors que desitgin realitzar un projecte creatiu durant el curs 2017-2018.

L'objectiu de les mateixes és recolzar i promoure la labor creativa de joves artistes en diferents modalitats a través de la convivència entre creadors provinents de diverses disciplines de l'art i la cultura, fomentant així l'enriquiment mutu.

Durant el curs, els residents es dedicaran exclusivament al desenvolupament del projecte pel qual van ser triats, i hauran de, excepte causa excepcional i justificada, romandre a la seu de la Fundació.

Es convoca per a aquest mateix període i condicions una plaça extraordinària addicional a les anteriors, destinada a la recerca sobre algun aspecte concret de l'obra i figura d'Antonio Gala.

Tots aquells interessats hauran d'aportar la següent documentació:

  • Fitxa d'inscripció
  • Curriculum artístic
  • Certificació acadèmica en el cas dels músics
  • Fotocopia de DNI o passaport o targeta d'identitat
  • Projecto
  • Documentació que es crea necessari per avalar la labor creativa
  • Cartes de referència

Les sol·licituds procedents d'Espanya han d'enviar aquesta documentació en paper imprès, excepte aquella que per la seva naturalesa requereixi un altre tipus de suport, a l'adreça:

“Convocatòria d'ajudes a la creació 2017-2018”
Fundación Antonio Gala para Jóvenes Creadores.
C/ Ambrosio de Morales, nº 20. 14003 Córdoba.

Les sol·licituds procedents de fora d'Espanya, tenen també la possibilitat de poder presentar tota la documentació en PDF en la següent adreça: convocatoria@fundacionantoniogala.org

La relació definitiva de seleccionats apareixerà publicada a la pàgina web de la Fundació al llarg del mes de juny de 2017.

Data límit 31 de març.

Més informació aquí.

Font: Injuve


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 31.01.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove