Esdeveniment de l'agenda

Beques FORMARTE de formació i especialització cultural

Temàtica activitat del calendari: Art, Beques, Cultura, Formació, especialització
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: beques, cultura
Tipus entrada al calendari: Culturals
Organitza: Gobierno de España
Dates de realització
Del diumenge 24 de abril de 2016 al dimecres 11 de maig de 2016
Descripció

Període d'inscripció del 24/4/2016 a l'11/5/2016

Es convoquen les Beques FORMARTE de formació i especialització en matèria de la competència de les institucions culturals dependents del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport, corresponents a l'any 2016.

La finalitat d'aquestes beques és contribuir a la formació d'especialistes en matèries artístiques, biblioteconomia i documentació, arxius, conservació i restauració, museología i gestió cultural, mitjançant la realització d'un programa d'activitats teòric pràctic en institucions culturals dependents del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport.

La dotació de les beques, que es desenvolupen en el Col·legi d'Espanya a París, és d'1.800 euros bruts al mes. La resta de beques té una dotació de 866 euros bruts al mes.

Les sol·licituds hauran de presentar-se exclusivament a través de la Seu Electrònica de la Secretaria d'Estat de Cultura, pel que serà necessari estar en possessió de l'oportú certificat electrònic de persona física.

Requisits

  • Titulats universitaris espanyols o de nacionalitat de qualsevol Estat membre de la Unió Europea o dels Estats signatari de l'Acord sobre l'Espai Econòmic Europeu.
  • Estar en possessió de la titulació acadèmica oficial requerida per a cada modalitat de beca en l'Annex I de la convocatòria.
  • Haver finalitzat els estudis conduents a l'obtenció del títol universitari exigit, en el curs acadèmic 2007-2008 o data posterior.

Ampliar informació en la convocatòria.

Dotació

La dotació de les beques, que es desenvolupen en el Col·legi d'Espanya a París, és d'1.800 euros bruts al mes. La resta de beques té una dotació de 866 euros bruts al mes.

Més informació

Extracte de la Resolució de 18 d'abril de 2016 de la Secretaria d'Estat de Cultura per la qual es convoquen les Beques FORMAR-TE de formació i especialització en matèria de la competència de les institucions culturals dependents del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport, corresponents a l'any 2016. BOE 23 d'abril de 2016

De conformitat amb el previst en els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet de la qual pot consultar-se en la Base de dades Nacional de Subvencions www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index

Bases reguladores: Ordre CUL/3810/2004, de 15 de novembre (BOE 280, de 20 de novembre).

Font: Injuve


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 3.05.2016
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove