Esdeveniment de l'agenda

Beques formació pràctica ICIP Institut Català Internacional per la Pau

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Beques, Pau, Pràctiques laborals, solidaritat
Tags: beques, pràctiques
Tipus entrada al calendari: Pràctiques laborals
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del divendres 18 de novembre de 2016 al dijous 15 de desembre de 2016
Dates d'inscripció
Del divendres 18 de novembre de 2016 al dijous 15 de desembre de 2016
Descripció

Inscripcions del 18/11/2016 al 15/12/2016

L'Institut Català Internacional per la Pau (ICIP) convoca la tercera edició del programa de beques ICIP dirigit a completar la formació dels joves mitjançant la realització de pràctiques en l'entitat.

Les beques de formació tenen com a finalitat complementar la formació universitària i millorar les habilitats teòric-pràctiques i la preparació professional de les persones seleccionades a través de pràctiques professionals sota la tutoria de la persona titular de direcció de la ICIP.

Els àmbits materials de les pràctiques professionals es duran a terme a l'àrea de comunicació en els àmbits de formació i difusió, i recerca.

La durada màxima de la beca és de 12 mesos i la formació pràctica es durà a terme en les dependències del ICIP. El becari ha de desenvolupar l'activitat formativa amb una dedicació de 30 hores setmanals en horari de matí i tarda de dilluns a divendres.

Convocatòria d'una beca de formació pràctica en l'àmbit del foment de la pau i de la seguretat per als anys 2016-2017. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el dia 15 de desembre de 2016.

Requisits

Poden ser beneficiàries de les beques les persones que, al moment de la presentació de la sol·licitud, tinguin la condició de llicenciat o graduats en Ciències de la Comunicació, Periodisme, Comunicació audiovisual i Disseny o altres graus i llicenciatures equivalents.

Per obtenir la condició de beneficiàries de les beques, els sol·licitants han de complir els requisits i condicions generals establerts en l'article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, i els requisits al moment de la presentació de la sol·licitud:

  • Tenir menys de 30 anys.
  • No estar separat/a, mitjançant resolució ferma, dictada en un expedient disciplinari, del servei de qualsevol de les administracions públiques.
  • Disposar del nivell de suficiència de català - C1.

Adreça

ICIP

C/ Tapineria, 10

08002 Barcelona

icip.gencat.cat/es


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 23.11.2016
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove