Esdeveniment de l'agenda

Beques FARO per realitzar pràctiques formatives en empreses de l'estranger

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Beques, estranger, prèctiques
Tags: beques, estranger, pràctiques
Organitza: Gobierno de España
Tipus entrada al calendari: Beques i pràctiques estranger
Dates de realització
Del dissabte 1 de juliol de 2017 al dissabte 1 de setembre de 2018
Dates d'inscripció
Del dijous 1 de juny de 2017 al diumenge 31 de desembre de 2017
Descripció

 

El Ministeri d'Educació, Cultura i Esport del Govern d'Espanya, juntament amb la Secretaria d'Estat d'Educació, Formació Professional i Universitats ha engegat el Programa de Beques FARO amb l'objectiu d'oferir pràctiques professionals en empreses de l'estranger.

Els participants en aquest programa duran a terme pràctiques formatives en empreses de l'estranger donant un primer contacte amb la realitat professional en un context internacional i es contribueix a augmentar la empleabilidad dels futurs estudiants.

A més de l'experiència que aporten, aquestes pràctiques internacionals, ajuden a elevar el nivell de coneixement en idiomes estrangers.
La durada de les estades serà d'un mínim de 5 i un màxim de 8 mesos.

Per a aquesta convocatòria s'han establert un mínim de 600 ajudes que es duran a terme en empreses o entitats amb seu en països d'Europa, Estats Units i Canadà. Igualment podran realitzar-se aquestes pràctiques en entitats i empreses espanyoles o multinacionals amb seu a Àsia i Oceania.

L'entitat col·laboradora facilitarà la tramitació de visats i permisos, assegurances de viatge i pagaments a la Seguretat Social. Haurà de tramitar les pertinents altes i baixes i abonar la quantia corresponent al cost de cada becari a la Tresoreria General de la Seguretat Social. Aquesta despesa anirà amb càrrec al finançament concedit pel Ministeri en la convocatòria.

 

Informació complementària
Públic objectiu: 

Sol·licitar les Beques FARO

Per sol·licitar aquestes beques, has de complir amb aquests requisits:

 

  • Estudiants espanyols i estrangers menors de 30 anys, amb residència legal a Espanya i que estiguin cursant estudis en una universitat espanyola. [Veure llistat de Màster]
  • Estar matriculats en ensenyaments universitaris conduents a l'obtenció d'un títol de Grau, Llicenciatura, Enginyeria, Enginyeria Tècnica o Arquitectura Tècnica, i haver superat un mínim del 70 per cent dels crèdits necessaris per a l'obtenció d'aquest títol.
  • Estudiants que duguin a terme un projecte de finalització de carrera establert en plans d'estudis universitaris oficialment reconeguts.
  • Els candidats hauran de complir amb els requisits d'entrada i estada exigits als països de destinació, prèviament a la seva incorporació.
  • No podran haver estat beneficiaris amb anterioritat d'una beca de Mobilitat (Argo, Faro, Integrants), o qualsevol altra ajuda finançada per Ministeri d'Educació, Cultura i Esport amb el mateix objecte o finalitat.
  • No seran susceptibles de participar en aquesta convocatòria els estudiants d'un altre tipus d'Ensenyaments Superiors com són les impartides en els Conservatoris Superiors de Música o les Escoles d'Arts, els denominats títols propis o títols universitaris o homologacions cursades altres països.

Si estàs interessat en aquestes beques, pots sol·licitar-la a través d'aquest enllaç.

El termini finalitza el dia 31 de desembre de 2017.

Programa: 

ATENCIÓ:

Les dates tant d'inscripcions com de realització són orientatives. Per a més informació poseu-vos en contacte amb l'entitat organitzadora.

Localització i contacteMinisteri d'Educació, Cultura i Esport del Govern d'Espanya

Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 18.07.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove