Esdeveniment de l'agenda

Beques per estudiar l'urbanisme de Brussel·les

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Beques, Brusel·les, urbanisme
Tags: beques, formació
Tipus entrada al calendari: Estudis i formació
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dissabte 12 de agost de 2017 al dilluns 21 de agost de 2017
Dates d'inscripció
Del dilluns 1 de maig de 2017 al divendres 2 de juny de 2017
Descripció

El programa “People for Cities 2017”, que forma part de les beques Erasmus, ofereix la possibilitat de passar vuit dies a Brussel·les a l'agost per estudiar la ciutat, el seu disseny urbanístic i altres qüestions que afecten a la qualitat de vida en una urbs.

El curs es desenvoluparà entre el 12 i el 20 d'agost i busca persones joves amb un alt grau de compromís social. El projecte té com a objectiu inculcar el concepte de ciutadania activa i fomentar les ciutats inclusives. Per a això s'estudiaran els moviments de base de la ciutat i els processos de participació ciutadana en àrees com a qualitat de l'aire, habitatge assequible o acolliment de refugiats i com cada element afecta a la qualitat de vida de la ciutat en el seu conjunt.

El programa està compost de tallers i activitats més pràctiques amb les quals desenvolupar habilitats per a la consciència social, l'oratòria o la gestió de projectes.

El programa cobreix l'allotjament. Erasmus + també es farà càrrec del transport fins a un màxim de 275 euros, encara que prèviament haurà d'aprovar el pla de viatge. De fet, la data límit per enviar-ho és el 8 d'agost i l'arribada haurà de produir-se fins al 13 d'aquest mateix mes, mentre que la sortida haurà de ser el 21.

Els criteris de selecció són ambigus, però sempre serà necessari aportar un bon nivell d'anglès. A partir d'aquí el programa prevaldrà a les persones que treballen amb joves, que estiguin motivats i que tinguin experiència en moviments ciutadans.

A més, serà necessari redactar una carta de motivació i se sol demanar als seleccionats que portin algun aliment típic del seu país per a un primer desdejuni intercultural. També és necessari apuntar 5 elements culturals del país que no siguin molt coneguts.

Les persones interessades hauran d'emplenar la sol·licitud i enviar-la juntament amb el seu CV i la carta de motivació a l'adreça associació asociacionbb@gmail.com posant com a títol de l'email “TC Belgium Urban, el seu nom i cognoms. Spain. Building Bridges”. A més, en cas de ser seleccionats hauran d'abonar els 40 euros de registre que inclou un any d'afiliació a les activitats nacionals i internacionals del grup.

 

Més informació aquí.

 

Font: Mastermas


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 22.05.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove