Esdeveniment de l'agenda

Beques per a estudiants internacionals a la Universitat de Singapur

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Beques, Formació, Singapur, estudis
Tags: beques, estranger
Tipus entrada al calendari: Estudis i formació
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dissabte 1 de abril de 2017 al dilluns 15 de maig de 2017
Dates d'inscripció
Del dissabte 1 de abril de 2017 al dilluns 15 de maig de 2017
Descripció

 La Universitat Nacional de Singapur ofereix beques d'estudi als estudiants internacionals de doctorat en àmbits de ciència i enginyeria.

Es tracta de la primera universitat d'Àsia, tant en el Rànquing QS com en el Times Higuer Education, a més de ser la 22 del món per als primers i lav24 per al segon, on també destaca per ser la quarta més internacional.

La beca cobreix fins a quatre anys del pagament de la matrícula del doctorat, així com una assignació de 3.000 dòlars de Singapur al mes per a estudiants internacionals. A més, també financen la compra de l'ordinador, llibres i assistència a conferència.

La universitat busca graduats en l'àmbit de l'enginyeria, informàtica, ciència i medicina. Per poder aspirar és necessari tenir almenys dues matrícules d'honor i superar l'examen GRE per acreditar el coneixement d'anglès. Els aspirants l'idioma natiu dels quals no sigui l'anglès o no hagin estudiat la seva carrera en anglès també hauran d'acreditar coneixements d'anglès a nivell de TOELF i IELTS.

El termini per presentar la candidatura finalitza el 15 de maig i pot fer-se a través de la pàgina de la universitat.

 

Font: Aprendemás.


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 4.04.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove