Esdeveniment de l'agenda

Beques per a estudiants i investigadors internacionals a Hongria

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: beques, estranger
Temàtica activitat del calendari: Beques, Doctorat, Estudiar a l'estranger, Hongria
Tipus entrada al calendari: Masters, postgrau/doctorat
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dijous 1 de desembre de 2016 al dilluns 30 de gener de 2017
Descripció

El Hungarian Scholarship Board, organisme de titularitat estatal, convoca beques per a estudiants internacionals que vulguin investigar o estudiar en les institucions i instituts educatius d'Hongria. Amb elles, els agraciats podran estudiar i investigar en les institucions i instituts de Ciència i Art hongaresos per a l'any acadèmic 2017/2018 o per a l'estiu de 2017.

Les beques d'estudi poden ser parcials o a temps complet i van dels 3 als 10 mesos. Estan dirigides a estudiants de grau, màster i doctorands de Ciències i Art. Entre les assignatures amb possibilitat a beca es troben Odontologia, Medicina, Veterinària, Arquitectura, Dret, Literatura i Música. Inclou un pagament mensual de 40.460 florins (130 euros) per als estudiants de Grau i Màster,i de 140.000 florins (445 euros) per als doctorands.

Per optar a les beques recerca (que van dels 3 dies als 10 mesos), els aspirants hauran de posseir almenys un títol de màster. Els investigadors de postgraduat rebran un estipendi mensual de 80.000florins (255 euros) i 120.000 florins (222 euros) per a l'allotjament. En el cas dels investigadors de postdoctorat, aquestes xifres s'eleven als 120.000 (381 euros) i als 80.000 (254 euros) florins mensuals, respectivament. En tots els casos, el pagament de la matrícula universitària està inclòs. Encara que sembli pocs diners, segons la Guia del Fons Europeu, el cost de vida mensual per a un estudiant és de 150 florins.

Els aspirants a estudiar una disciplina científica només poden escollir un programa impartit en hongarès, però els que vulguin estudiar una disciplina artística podran fer-ho també en anglès. Per ser triat cal superar un examen previ en la institució on es vol estudiar.

Per postular-se, cal registrar-se a la pàgina web de l'organisme i seguir les seves instruccions. L'últim dia per fer-ho és el 30 de gener de 2017.

 

Font: Mastermas


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 12.12.2016
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove