Esdeveniment de l'agenda

Beques Erasmus Mundus

Organitza: Administració Pública
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Estudiar a l'estranger, Màster
Tags: Estudiar a l'estranger, màster
Tipus entrada al calendari: Estudiants
Dates de realització
Del divendres 12 de gener de 2018 al dimecres 31 de gener de 2018
Dates d'inscripció
Del divendres 12 de gener de 2018 al dimecres 31 de gener de 2018
Descripció

Els màsters conjunts Erasmus Mundus (MCEM) són programes d'estudis internacionals, integrats i prestigiosos, impartits conjuntament per un consorci internacional d'institucions d'educació superior.

Els MCEM ofereixen beques finançades per la UE als millors estudiants que presenten les seves candidatures a les rondes de selecció anual.

Els estudis han de cursar-se en almenys dos dels països de la programació. Una part d'ells es pot cursar en un país associat si participa una institució d'aquest país.

Els estudiants de Master poden postular a un màxim de tres programes diferents. Tant els estudiants com a possibles becaris han de contactar a la institució rellevant per obtenir més informació sobre els cursos i els procediments de sol·licitud.

Destinataris: Poden presentar la seva candidatura els estudiants de màster de tot el món.

Anteriorment han hagut d'obtenir el títol del primer cicle d'educació superior o demostrar un nivell equivalent d'aprenentatge, reconegut per la legislació i en la pràctica, als països que concedeixen el títol.

Els estudiants que ja hagin obtingut una beca MCEM o per a un curs de màster o un doctorat conjunt Erasmus Mundus no poden optar a rebre noves beques MCEM. Si reben una beca MCEM no poden optar al mateix temps a un altre règim de beques finançat per la UE.

DATA LÍMIT:
El termini per sol·licitar-les finalitza en el mes de gener de 2018.

Més informació: https://goo.gl/zytv83

Catàleg dels programes dels màsters conjunts: https://goo.gl/PnerMs

 


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 12.01.2018
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove