Esdeveniment de l'agenda

Beques del govern japonès per a graduats espanyols 2017

Organitza: Administració Pública
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: beques, pràctiques a l'estranger
Temàtica activitat del calendari: Beques, Japó, estranger
Tipus entrada al calendari: Estudis i formació
Dates de realització
Del dimecres 11 de maig de 2016 al divendres 3 de juny de 2016
Descripció

El Govern de Japó, Ministeri d'Educació, Cultura, Esport, Ciència i Tecnologia (MEXT), ofereix beques a estudiants internacionals que desitgin realitzar estudis en universitats japoneses com a estudiants investigadors segons el sistema de beques del govern japonès per a l'any 2017.

Els camps d'estudi hauran de ser aquells únicament relacionats amb la seva especialitat. A més, les àrees d'estudi hauran de ser aquelles que puguin ser investigades en universitats japoneses. Tingui's en compte que els camps d'estudi en determinades àrees poden ser restringits per les ambaixades / consolats de Japó (d'ara endavant, missions diplomàtiques japoneses). Estudiants d'especialitats com a medicina, odontologia o ciències de la salut no permeten exercir pràctiques mèdiques ni quirúrgiques fins a l'obtenció d'un permís del Ministeri de Sanitat, Treball i Benestar Social segons la legislació japonesa. Queden excloses especialitats com Kabuki o dansa tradicional japonesa, així com especialitats que requereixin pràctiques específiques en fàbriques o empreses.

Requisits

Els sol·licitants han de tenir la nacionalitat de països que tinguin relacions diplomàtiques amb Japó. També podran sol·licitar la beca aquells que no tinguin nacionalitat. El procés de selecció es durà a terme a través de les Ambaixades / Consolats Generals dels països d'origen dels sol·licitants. Nascuts a partir del 2 d'abril de 1982. Ampliar informació en convocatòria.

Dotació

Cada becari percebrà mensualment 143.000 iens (per Research Students), 144.000 iens (per a estudiants inscrits en cursos de master o d'especialització professional) o 145.000 iens (per a estudiants inscrits en cursos de doctorat). En regions específicament designades, podria augmentar la mensualitat en 2.000 o 3.000 iens.

Més informació

Les sol·licituds per a aquesta beca es presentaran en el Registre de la Direcció general de Relacions Culturals i Científiques del Ministeri d'Afers exteriors i de Cooperació (Av. Reyes Católicos, 4 - 28040 Madrid) fins al divendres 3 de juny de 2016 (inclusivament).

Localització i contacteGovern de Japó. Ministeri d'Educació, Cultura, Esport, Ciència i Tecnologia (MEXT)
Informació addicional: http://www.es.emb-japan.go.jp

Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 29.04.2015
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove