Esdeveniment de l'agenda

Beques de recerca National Geographic

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Beques, Investigació, National Geographic, recerca
Tags: beques, recerca
Tipus entrada al calendari: Investigació
Organitza: Empresa Privada
Dates de realització
Del diumenge 1 de gener de 2017 al diumenge 31 de desembre de 2017
Dates d'inscripció
Del dilluns 29 de maig de 2017 al diumenge 31 de desembre de 2017
Descripció

National Geographic presenta per primera vegada a Espanya el seu programa de beques per a exploradors, investigadors i divulgadors que tenen com a objectiu aportar un major coneixement del nostre planeta i oferir solucions innovadores per a un futur més sostenible i saludable.

Les Beques d'aquest programa es concedeixen en els camps de Recerca, Conservació, Educació, Divulgació o Tecnologia i s'engloben, al seu torn, dins de tres grans àrees: El Viatge Humà (projectes que exploren i documenten l'experiència humana a través del temps per preservar el nostre patrimoni compartit), Vida i Llocs Salvatges (projectes que exploren i documenten la biodiversitat de la Terra per comprendre millor i conservar espècies, hàbitats, processos i ecosistemes) i El nostre Planeta Canviant (projectes que exploren i documenten els sistemes terrestres i oceànics en el present, el passat i el futur per comprendre millor i protegir l'entorn en evolució).

Dins d'aquestes àrees, els investigadors poden sol·licitar tres tipus diferents d'ajudes concretes per dur a terme els seus treballs. Aquestes subvencions poden ser Beques de Carrera Primerenca (brinden als sol·licitants la primera oportunitat de dirigir el seu propi projecte), Beques Estàndard (dirigides als qui tenen un horitzó clar de finalització del seu projecte, amb resultats mesurables i/o tangibles) o Beques Ràpides (pensades per donar una resposta ràpida davant circumstàncies excepcionals com a desastres naturals o destrucció imminent d'ecosistemes).

Les ajudes poden sol·licitar-se online al llarg dels 365 dies de l'any.

Requisits

Presentar una proposta de recerca innovadora i transformadora. Consulta els requisits de cadascuna de les beques a la pàgina web de National Geographic.

Dotació

Depenent del tipus d'ajuda sol·licitada, aquestes poden oscil·lar des dels 5.000 dòlars de les Beques de Carrera primerenca fins als 30.000 de les Beques Estàndard.

 

Font: Injuve


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 29.05.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove