Esdeveniment de l'agenda

Beques de recerca de la Fundació Canon al Japó

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Beques, Japó, recerca
Tags: beques, recerca
Tipus entrada al calendari: Investigació
Organitza: Empresa Privada
Dates de realització
Del dilluns 1 de gener de 2018 al dilluns 31 de desembre de 2018
Dates d'inscripció
Del dijous 1 de juny de 2017 al divendres 15 de setembre de 2017
Descripció

La Fundació Canon a Europa ha convocat 15 beques, dirigides a investigadors europeus –incloent Israel, Turquia, Balcans i països bàltics-, i japonesos amb alt nivell de qualificació amb la finalitat de que puguin investigar en qualsevol camp durant un període mínim de tres mesos i un màxim d'un any.

L'objectiu d'aquestes beques és afavorir la recerca, però també l'intercanvi de coneixement, ja que els investigadors europeus realitzaran la seva recerca a Japó, mentre que els japonesos la desenvoluparan a Europa.

El període per començar a gaudir la beca serà a partir del dia 1 de gener de 2018. Els becaris comptaran amb una quantitat econòmica en concepte de suport financer, que oscil·la entre els 22.500 euros i els 27.500 euros per any. La quantitat que es percebi serà prorratejada en diferents períodes.

Tots els investigadors podran triar les institucions d'acolliment i/o amfitriones tant a Japó com a Europa. De fet, l'enviament de sol·licituds ha de realitzar-se quan s'hagi arribat a un acord en relació a la col·laboració i al pla de recerca entre l'investigador i la institució de destinació que s'hagi proposat. No obstant això, també poden presentar les sol·licituds els membres d'organitzacions comercials, governamentals, industrials o professionals.

A part del requisit d'aquest acord, les beques estableixen una altra sèrie de condicions per optar a elles. Per exemple, en el cas dels candidats europeus és necessari tenir la ciutadania permanent al país i haver obtingut el títol de mestratge, almenys, en els deu últims anys abans de presentar la sol·licitud a aquestes beques.

D'acord amb les bases de les beques, es prioritzarà als sol·licitants europeus que vagin a Japó per primera vegada sobre els candidats que proposin perllongar l'estada. La fundació també podrà valorar les sol·licituds dels qui hagin finalitzat el master fa més de deu anys, però hauran d'aportar major informació per recolzar la seva candidatura.

Els qui compleixin amb els requisits hauran de presentar la sol·licitud abans del dia 15 de setembre a través de la web de la Fundació Canon a Europa. Al costat d'ella s'han d'adjuntar una sèrie de documents com el pla de recerca en el qual s'inclogui una estimació dels costos totals, la confirmació de la institució d'acolliment, dues cartes de referència de dues persones que realitzin comentaris sobre les qualificacions acadèmiques o professionals o bé d'ocupacions anteriors i el currículum.

Altres documents a remetre són una còpia del certificat de doctorat o del grau acadèmic més alt obtingut, una llista de publicacions acadèmiques o assoliments professionals en ordre cronològic i una fotografia grandària passaport.

Una vegada tancat el termini de recepció de sol·licituds, es procedirà a analitzar cadascuna d'elles per prendre la decisió de l'adjudicació de les beques per part d'un Comitè de Selecció, que serà l'encarregat de comunicar la seva decisió als seleccionats en el mes de desembre a través d'un correu electrònic.

Font: Mastermas


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 27.06.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove