Esdeveniment de l'agenda

Beques de Maquillatge Workshop Experience 2018

Tags: art, beques
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Beques, maquillatge
Tipus entrada al calendari: Estudis i formació
Organitza: Altres
Dates de realització
Dilluns 5 de març de 2018, durant tot el dia
Dates d'inscripció
Del dimecres 10 de gener de 2018 al dimarts 20 de febrer de 2018
Descripció

Aquesta convocatòria de beques compta amb 7 premis, valorats en total en 14.000€ que pretenen acostar a persones amb talent el programa formatiu de maquillatge de Workshop Experience enfocada la seva formació principalment a la realització de classes pràctiques en les quals els alumnes juguen un paper clau i tutories presencials amb professionals en actiu, alguna cosa determinant per detectar les oportunitats d'un context professional en permanent estat de canvi.

DOTACIÓ DE LA III CONVOCATÒRIA
En la convocatòria de Beques de Fotografia de Workshop Experience la temàtica és lliure i existeixen 3 dotacions, en funció de la qualitat dels projectes presentats:

  • 1º premi, 2 beques de 4.000€ a canviar en qualsevol dels cursos dins de la formació de cursos professionals de Fotografia de Workshop Experience.
  • 2º premi, beca de 2.000€ a canviar en qualsevol dels cursos dins de la formació de cursos professionals de Fotografia de Workshop Experience.
  • 3º premi, 4 beques d'1.000€ a canviar en qualsevol dels cursos dins de la formació de cursos professionals de Fotografia de Workshop Experience.

TERMINI DE LA III CONVOCATÒRIA

Podràs enviar la teva proposta del 10 de gener al 20 de febrer de 2018.

Conslta les BASES DE LA CONVOCATÒRIA AQUÍ


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 29.01.2018
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove