Esdeveniment de l'agenda

Beques de la Fundació Carolina 2017-2018

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Beques, Doctorat, Emprenedoria, Postgrau, mobilitat
Tags: beques, doctorat, emprenedoria, postgrau
Tipus entrada al calendari: Masters, postgrau/doctorat
Organitza: Altres
Dates de realització
Del diumenge 1 de gener de 2017 al dijous 6 de abril de 2017
Dates d'inscripció
Del diumenge 1 de gener de 2017 al dijous 6 de abril de 2017
Descripció

Beques de la Fundació Carolina 2017-2018
La Fundació Carolina ha obert una nova edició de la seva convocatòria de beques, corresponent al curs acadèmic 2017-2018.

El Programa de Formació de la Fundació Carolina té com a objectius facilitar i promoure l'ampliació d'estudis de llicenciats universitaris així com l'especialització i actualització de coneixements de postgraduats, professors, investigadors, artistes i professionals procedents dels països d'Amèrica Llatina membres de la Comunitat Iberoamericana de Nacions i Portugal.

En aquesta 17ª edició s'ofereixen 521 beques distribuïdes en cinc modalitats: 271 beques de postgrau, 70 de doctorat i d'estades curtes postdoctorales, 27 beques de mobilitat de professors brasilers, 4 beques de projectes a l'emprenedoria, 34 beques d'estudis institucionals i 115 renovacions (84 de doctorat i 31 de postgrau de segon any).

La sol·licitud d'una beca de la Fundació Carolina es realitza on-line i sense enviament de documents. Tots els passos a seguir s'expliquen al següent enllaç. Data límit 6 d'abril.

Més informació aquí.

Font: Injuve


Etiquetes: , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 31.01.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove