Esdeveniment de l'agenda

Beques de formació pràctica per a enginyers en el CERN - Organització Europea per a la Recerca Nuclear (Suïssa) 2016-2017

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: beques, pràctiques
Temàtica activitat del calendari: Beques, Pràctiques, energía nuclear, suïssa
Tipus entrada al calendari: Pràctiques laborals
Organitza: Organisme Internacional
Dates de realització
Del dimarts 8 de novembre de 2016 al dimecres 1 de febrer de 2017
Dates d'inscripció
Del dimarts 8 de novembre de 2016 al dimecres 1 de febrer de 2017
Descripció

Descripció:

El CERN convoca 200 de beques de formació per a enginyers destinació Suïssa. Tenen una durada entre 6 i 36 mesos, i van destinades a la formació pràctica d'enginyers especialitzats en diferents àrees.

L'Organització Europea per a la Recerca Nuclear (CERN) dóna la benvinguda a 200 noves beques de pràctiques per a graduats en Enginyeria a Suïssa, lloc en el qual aquesta institució té la seva seu principal.

En aquesta ocasió, les ajudes van destinades a graduats i llicenciats en Enginyeria en diferents àrees de coneixement, com: Enginyeria Civil, de Medi ambient i Seguretat, de Salut, Electromecànica, Enginyeria de Materials, Física o d'Administració.

Les ajudes van destinades a enginyers que tinguin la nacionalitat de qualsevol dels 20 Estats membre que formin part d'aquesta institució: Àustria, Bèlgica, Bulgària, la República Txeca, Dinamarca, Finlàndia, França, Alemanya, Grècia, Hongria, Itàlia, els Països Baixos, Noruega, Polònia, Portugal, República Eslovaca, Espanya, Suècia, Suïssa i el Regne Unit.

Segons citen les bases de la convocatòria, cadascuna de les beques tindrà una durada de sis mesos, i podrà ser prorrogada fins a 36 mesos. La dotació de les ajudes es calcularà sobre la base de la formació i l'experiència que presenti cada candidat, però oscil·larà entre els 5.165 francs suïssos mensuals (uns 4.788 euros), fins als 7.963 francs suïssos (uns 7.400 euros). A més, les despeses de viatge i les despeses d'instal·lació de cada candidat, correran també a càrrec del CERN.

Existeixen dos programes d'ajudes diferenciats: un programa de beques per a candidats sènior, que està dirigit a persones que comptin amb un doctorat, o almenys, quatre anys i fins a un màxim de deu anys d'experiència professional. I un programa de beques Junior, pels quals expliquin, almenys, amb un grau d'enginyer tècnic, i una experiència professional inferior als quatre anys.

Per poder participar en el procés de selecció cal enviar al CERN, abans del dia 1 de febrer, la següent documentació: un currículum vitae actualitzat, una llista amb les publicacions més rellevants en les quals hagi participat el candidat, una fotocòpia de l'expedient acadèmic complet, i una declaració d'interessos sobre la recerca que es va a dur a terme.

MÉS INFORMACIÓ: http://jobs.web.cern.ch/join-us/fellowship-programme

Font de la informació: mastermas.com

 


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 20.07.2016
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove