Esdeveniment de l'agenda

Beques de col·laboració en departaments universitaris curs 2016-2017

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Beques, col·laboració, departament universitari
Tags: beques, universitat
Tipus entrada al calendari: Estudis i formació
Organitza: Gobierno de España
Dates de realització
Del dilluns 11 de juliol de 2016 al dijous 15 de setembre de 2016
Descripció

Període d'inscripció de l'11/7/2016 al 15/9/2016

Es convoquen en règim de concurrència competitiva 2.356 beques que es destinen a facilitar la col·laboració dels estudiants universitaris d'últim curs en els departaments universitaris, en règim de compatibilitat amb els seus estudis, amb la finalitat d'iniciar-se en tasques de recerca vinculades amb els estudis que estan cursant i facilitar la seva futura orientació professional o investigadora.

Els qui resultin beneficiaris de l'ajuda hauran de prestar la seva col·laboració a raó de tres hores diàries durant vuit mesos en el departament corresponent, en els termes recollits en el projecte de col·laboració a la universitat en la qual estiguin matriculats en el curs 2016-2017.

Els interessats hauran d'emplenar la sol·licitud mitjançant el formulari accessible per internet en l'adreça www.mecd.gob.es a través de la seu electrònica del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport a l'apartat corresponent a "Tràmits i Serveis".

Tots els sol·licitants hauran de presentar un projecte de col·laboració avalat i puntuat pel departament. Juntament amb la sol·licitud s'acompanyarà, a través de la pàgina web, mitjançant imatge llegible (escanejada o fotografiada) i en fitxer format pdf la plantilla facilitada per l'aplicació informàtica amb un esquema del projecte de col·laboració que es vagi a desenvolupar i l'avaluació del mateix pel departament.

El termini per a la presentació de sol·licituds s'estendrà fins al 15 de setembre de 2016, inclusivament.

Requisits

Podran sol·licitar beques de col·laboració els estudiants matriculats en segon cilo d'estudis universitaris, grau o màster.

(Veure tots els requisits en la convocatòria)

Dotació

La dotació de la beca de col·laboració serà de 2.000 euros.

Més informació

Extracte de la Resolució de la Secretaria d'Estat d'Educació, Formació Professional i Universitats, per la qual es convoquen Beques de Col·laboració d'estudiants en departaments universitaris per al curs acadèmic 2016-2017. BOE dissabte 9 de juliol de 2016

Ministeri d'Educació. Beques de col·laboració 2016-2017

Font: Injuve


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 11.07.2016
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove