Esdeveniment de l'agenda

Beques Carnet Jove 2016

Organitza: Administració Pública
Temàtica activitat del calendari: Art, Beques, Cultura, carnet jove
Tags: art, beques, cultura
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tipus entrada al calendari: Culturals
Dates de realització
Del dimecres 9 de març de 2016 al dimecres 4 de maig de 2016
Descripció

L’Agència Catalana de la Joventut del Departament de Treball, Afers Socials i Famíliesha obert el termini per sol·licitar les deu Beques Carnet Jove que tenen com a objectiu promoure l’accés de joves al món professional en el camp de la comunicació i la cultura.

La convocatòria és oberta als titulars del Carnet Jove fins al 4 de maig. Les persones seleccionades obtindran una beca de 5.000 € i realitzaran una estada aproximada d’un any en empreses de referència. Les tasques que desenvolupin seran de qualitat i estaran tutoritzades per un responsable de l’empresa col·laboradora amb seguiment per part del Carnet Jove.

En concret, les beques convocades són:

  • Beca Carnet Jove Connecta’t al Còmic: Publicació de 22 tires còmiques a Ediciones El Jueves, onze tires a la revista en paper de caràcter setmanal El Jueves, i onze més al web de la mateixa publicació. A més, la persona guanyadora de la beca o una de les quatre finalistes, podran editar un llibre amb Panini Còmics.
  • Beca Carnet Jove Connecta’t al Disseny: Col·laboració amb l’estudi de disseny gràfic del Programa Connecta’t del Carnet Jove. La persona beneficiària elaborarà el disseny i la il·lustracióde les convocatòries del programa per a l’any 2017. La jove Miranda Márquez (becada el 2015) ha estat la creadora de tota la imatge gràfica del Programa Connecta’t d’enguany, que té per eslògan “L’eina per arribar als teus somnis”.
  • Beca Carnet Jove Connecta’t a les Lletres: Exercirà de periodista al diariEl Punt Avui, amb la publicació d’un mínim d'onze peces periodístiques.
  • Beca Carnet Jove Connecta’t a la Ràdio: Col·laboració amb el departament musical de la cadena 40 Principales.
  • Beca Carnet Jove Connecta’t a la Fotografia: Col·laboració amb la secció de fotografia del diari La Vanguardia, on publicarà un mínim de 20 fotografies.
  • Beca Carnet Jove Connecta’t al Grafisme: Accedirà al món del disseny gràfic dins del sector televisiu, amb una estada formativa en pràctiques a TV3.
  • Beca Carnet Jove Connecta’t a la Caracterització: Accedirà al món de la caracterització, el maquillatge i la perruqueria dins del sector televisiu, amb una estada formativa en pràctiques a TV3.
  • Beca Carnet Jove Connecta’t a l’Ambientació: Accedirà al món de l’escenografia i el disseny d’interiors dins del sector televisiu, amb una estada formativa en pràctiques a TV3.
  • Beca Carnet Jove Connecta’t al Muntatge Musical: Accedirà al món del muntatge musical dins del sector televisiu, amb una estada formativa en pràctiques a TV3. El jove Miquel Cuxart (becat el 2014) ha estat el creador de la música de l’audiovisual de promoció de les Beques Carnet Jove 2016.
  • Beca Carnet Jove Connecta’t al Vestuari: Accedirà al món del vestuari i la moda dins del televisiu, amb una estada formativa en pràctiques a TV3 durant una temporada.

Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 21.03.2016
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove