Esdeveniment de l'agenda

Beques per aprendre txec i fer un curs d'estiu en la República Txeca

Organitza: Administració Pública
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Estudiar a l'estranger, Idiomes, cursos, estiu, república txeca, txec
Tags: Estudiar a l'estranger, Idiomes
Tipus entrada al calendari: Estudis i formació
Dates de realització
Del dimecres 28 de desembre de 2016 al divendres 31 de març de 2017
Dates d'inscripció
Del dimecres 28 de desembre de 2016 al divendres 31 de març de 2017
Descripció

Les ajudes estan finançades pel Govern txec i van destinades a estudiants estrangers, professors o traductors que desitgin millorar el seu nivell de llengua txeca o eslava.

El Ministeri d'Educació, Joventut i Esport de la República Txeca ha obert el termini de presentació de sol·licituds per participar a les escoles d'estiu d'estudis eslaus, que se celebraran entre els mesos de juliol i setembre del proper any 2017.

En aquesta iniciativa col·laboren diferents institucions txeques (veure Bases).

Segons indiquen les bases de la convocatòria, els cursos s'impartiran durant els mesos d'estiu (entre juliol i setembre de 2017), i tindran una durada d'entre dues i quatre setmanes, depenent del contingut que inclogui cada seminari.

Aquests cursos estan destinats tant a estudiants, com a professors o traductors estrangers, que desitgin perfeccionar el seu nivell de llengua txeca o eslava. Així mateix, estan disponibles per a qualsevol altra persona que estigui interessada en la llengua, la literatura, la història o la cultura típica de la República Txeca.

S'ofereixen diferents cursos d'idiomes en diversos nivells de competència, així com seminaris sobre literatura, cultura o història de la República Txeca, a més d'activitats de temps lliure, com a actuacions teatrals, musicals o de ball.

Cadascuna de les beques inclourà l'allotjament gratuït durant tot el període de temps que abasti el curs, així com la cobertura total de les quotes del curs, i l'accés gratuït als esdeveniments culturals que formin part del programa de cada seminari.

El procés de sol·licitud es durà a terme de forma online, a través de la pàgina web del Ministeri d'Educació, Joventut i Esport de la República Txeca.

El termini de recepció de candidatures estarà obert fins al proper 31 de març de 2017.

Font de la informació: mastermas.com

Inici de la inscripció: 28/12/2016
Fi de la inscripció: 31/03/2017
 


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 4.01.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove