Esdeveniment de l'agenda

Beca Pedro Marco 2017 per a alumnes de Belles arts

Organitza: Administració Pública
Tags: art, beques
Temàtica activitat del calendari: Beques, arts
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tipus entrada al calendari: Culturals
Dates de realització
Del dimarts 9 de maig de 2017 al divendres 16 de juny de 2017
Dates d'inscripció
Del dimarts 9 de maig de 2017 al divendres 16 de juny de 2017
Descripció

Període d'inscripció
Del 09/05/2017 al 16/06/2017
 

L'objecte de la present convocatòria és la realització del concurs de selecció d'una proposta per a la dotació d'una beca, la finalitat de la qual és promoure aportacions artístiques de l'àrea plàstica que contribueixin al foment i divulgació de l'entorn de Requena i la seva antiga Vila.

Amb ella es pretén aportar una plataforma que serveixi com a proposta i difusió dels treballs dels alumnes de Belles arts del territori espanyol.

Cada participant haurà de presentar en sobre tancat:

  • Projecte original documentat gràficament i una memòria mecanografiada explicativa del projecte, especificant nombre d'obres, tècniques, grandàries reals de les obres a realitzar.
  • Dossier fotogràfic de la seva obra actual.
  • Certificació acadèmica i currículum artístic.
  • Fotocòpia del DNI.

Els projectes (en un paquet únic) es dirigiran a: Beca Pedro Marco. Facultat de BB.AA. Departament de Dibuix. Universitat Politècnica de València (Camí de Vera, s/n - 46071 València).

El termini de presentació finalitzarà a les 14:00 hores del 16 de juny de 2017.

 

Requisits

Podran participar tots els alumnes de 4º curs de Grau, Master i Postgrau que s'imparteixin en qualsevol de les Facultats de Belles arts del territori espanyol i amb el límit de 30 anys d'edat, al moment de persentarse la documentació.

 

Dotació

El candidat seleccionat rebrà una dotació de 3.000 euros i l'estada en una casa estudio de la Vila de Requena, rebent la meitat de l'ajuda a l'inici del període de gaudi de la mateixa i la resta a la seva finalització.
Més informació

Més informació www.requena.es
 

Font: Injuve


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 9.05.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove