Esdeveniment de l'agenda

Beca per participar en l'Institut d'Estiu Benjamin Franklin als EEUU 2017

Organitza: Administració Pública
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Beques, EEUU, Formació, estiu
Tags: beques, estranger
Tipus entrada al calendari: Estudis i formació
Dates de realització
Del diumenge 1 de gener de 2017 al divendres 24 de febrer de 2017
Dates d'inscripció
Del diumenge 1 de gener de 2017 al divendres 24 de febrer de 2017
Descripció

L'Ambaixada dels Estats Units a Espanya selecciona un estudiant espanyol, andorrà o resident a Espanya o Andorra per participar en l'Institut d'Estiu Benjamin Franklin, un programa finançat pel Departament d'Estat dels Estats Units per promoure les relacions entre les joves generacions d'europeus, asiàtics i nord-americans i crear consciència dels valors que comparteixen.

L'estudiant seleccionat participarà en un programa intensiu enfocat en els assumptes globals als quals s'enfronten els joves a banda i banda de l'Atlántico. L'Institut tindrà lloc a la Universitat de Wake Forest en Winston-Salem, Carolina del Nord, en data exacta encara per determinar entre els mesos de juny i juliol de 2017, i reunirà a 45 estudiants de diferents països d'Europa i Àsia Central amb 10 estudiants nord-americans.

Els participants duran a terme una gran varietat d'activitats: seminaris, programes de servei comunitari i voluntariat, viatges d'estudi i esdeveniments culturals. Al seu retorn, els participants hauran d'implementar un projecte solidari en la seva comunitat, prèvia presentació d'un pla de projecte a la institució que designi l'Ambaixada dels Estats Units.

Dotació: Totes les despeses (viatge, allotjament, manutenció, segur mèdic i d'accidents
i visat) seran a càrrec del Departament d'Estat dels Estats Units d'Amèrica.

Requisits i criteris de selecció:

  • Edat: L'estudiant seleccionat haurà de tenir entre 16 i 18 anys al moment d'inici del programa als Estats Units. És a dir, haver nascut entre el 24 de juny de 1998 i el 24 de juny de 2001.
  • Excel·lència acadèmica. Els candidats hauran d'adjuntar un certificat del seu centre d'ensenyament que reflecteixi una nota mitjana mínima de “Notable” (7,5) en el seu expedient acadèmic dels últims dos anys cursats.
  • Excel·lent coneixement de l'anglès. Nota mínima de “Excel·lent” en el seu certificat d'estudis dels últims dos anys cursats.
  • Participació en activitats de voluntariat i/o projectes de servei comunitari. No s'acceptaran candidatures que no aportin certificats de col·laboració de les entitats en les quals hagin realitzat aquestes activitats.
  • No es consideraran sol·licituds de candidats que hagin participat prèviament en viatges d'estudi als Estats Units

Més informació aquí.

 

Data límit 24 de febrer a les 18:00.


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 10.02.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove