Esdeveniment de l'agenda

Beca 'Ministeri de Foment-Fulbright' 2016-2017 a Estats Units

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: Estudiar a l'estranger, beques, pràctiques a l'estranger
Temàtica activitat del calendari: Estudiar a l'estranger, Pràctiques a l'estranger, bequs
Tipus entrada al calendari: Estudis i formació
Organitza: Altres
Dates de realització
Del diumenge 24 de abril de 2016 al dilluns 23 de maig de 2016
Descripció

Es convoca una beca per a la realització d'estudis i projectes de formació i perfeccionament professional a Estats Units. Les modalitats de la beca seran les següents:

    a) Objecte: formació acadèmica a temps parcial (una o dues assignatures) i realització simultània de pràctiques professionals i participació en un equip de treball en una o diverses agències governamentals o centres especialitzats. Durada de la beca: mínim sis mesos, màxim nou mesos.
    b) Objecte: formació acadèmica durant un curs de nou mesos, sense ànim de titulació, seguits d'un període de tres mesos de desenvolupament de treballs en una agència governamental o centre especialitzat. Durada de la beca: dotze mesos.
    c) Objecte: formació per al compliment de programes de titulació o de certificació a temps complet. Durada de la beca: mínim nou mesos, màxim dotze mesos.

Font: Injuve

Informació complementària
Públic objectiu: 

Tenir la condició de funcionari de carrera de Cossos o Escales del Subgrup A1 o de Personal Laboral Fix del Grup Professional 1, i estar prestant serveis en el Ministeri de Foment o en els seus Organismes Autònoms. Explicar, en la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds, amb una antiguitat mínima reconeguda de dos anys en l'Administració General de l'Estat en Cossos o Escales del Subgrup A1 o en el Grup Professional 1. Posseir un excel·lent coneixement de l'idioma anglès, parlat i escrit.


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 6.05.2016
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove