Esdeveniment de l'agenda

Beca Global Challenges per estudiar a Nova Zelanda 2017

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Beques, Formació, Nova Zelanda
Tags: beques, formació
Organitza: Altres
Tipus entrada al calendari: Formació d’idiomes
Dates de realització
Del dijous 1 de juny de 2017 al diumenge 31 de desembre de 2017
Dates d'inscripció
Del dijous 1 de juny de 2017 al dijous 31 de agost de 2017
Descripció

 La Universitat de Lincoln a Nova Zelanda busca estudiants internacionals per al seu programa i Beca Global Challenges. L'objectiu de la beca és el de fomentar les habilitats emprenedores, el treball en equip i el pensament crític dels participants.

El programa s'estructura a través de grups de treball que comptaran amb un mentor i amb els quals hauran de realitzar accions d'impacte social. La beca està dotada de 12.000 dòlars neozelandesos o 7.570,32 euros al canvi actual per pagar la matrícula durant el període d'un any.

La beca està disponible pels qui obtinguessin el seu títol de batxillerat en els últims cinc anys, però no pels qui ja posseeixin un títol universitari o de postgrau. A més, serà necessari acreditar un alt coneixement d'anglès amb una nota mínima de 6 en el IELTS o acreditació similar, ja que la comunicació és un a part fonamental del programa.

La data límit per sol·licitar la beca és el 31 d'agost i es pot aplicar a través de la pàgina web de la universitat. Entre la documentació que cal presentar s'inclou un vídeo sobre un problema global del teu interès que hauràs de pujar a Vimeo i dues referències.

Tens tota la informació aquí.

 

Font: Aprendermas.com


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 2.06.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove