Esdeveniment de l'agenda

Beca Fulbright per al curs 2018/2019

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Beques, Estudiar, Estudiar a l'estranger, universitat
Tags: Estudiar a l'estranger, beques
Tipus entrada al calendari: Masters, postgrau/doctorat
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dissabte 28 de octubre de 2017 al dimarts 28 de novembre de 2017
Dates d'inscripció
Del dissabte 28 de octubre de 2017 al dimarts 28 de novembre de 2017
Descripció

Es convoca la concessió d'una beca Fulbright per al curs 2018/2019, en règim de concurrència competitiva i en col·laboració amb la Comissió d'Intercanvi Cultural, Educatiu i Científic entre Espanya i els Estats Units d'Amèrica. Es tracta d'una beca de formació o de recerca per al curs 2018/19 en els àmbits de competència del Ministeri amb una durada màxima de dotze mesos, no prorrogable, que en cap cas podrà superar la data límit de final de desembre de 2019.

Els sol·licitants hauran d'emplenar i enviar electrònicament la sol·licitud disponible a la web de Fulbright juntament amb la documentació adjunta corresponent.

Requisits:
-Tenir nacionalitat espanyola. No s'admetran sol·licituds de beneficiaris de doble nacionalitat amb Estats Units.

- Estar en possessió de títol de Doctor, Llicenciat, Grau, Enginyer o Arquitecte expedit per una universitat espanyola. En el cas dels títols atorgats per centres universitaris estrangers o espanyols privats, hauran d'estar homologats pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport abans de la finalització del termini de presentació de sol·licituds.

- Posseir un excel·lent coneixement de l'idioma anglès (parlat i escrit) acreditat de la forma prevista en la present ordre, al moment de formalitzar la sol·licitud.

- Estar prestant serveis efectius en el Ministeri d'Energia, Turisme i Agenda Digital, o en els seus organismes públics i entitats de dret públic vinculats o dependents, com a funcionari de carrera del subgrup A1, amb un mínim d'un any d'antiguitat en l'Administració General de l'Estat en la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds. A més, s'haurà d'acreditar un clar interès, per raó de l'activitat exercida, i justificar l'aplicabilitat i utilitat de la formació per a les activitats ordinàries del Ministeri.

Més Informació: https://goo.gl/5xFvKN

Localització i contacteFulbright Espanya
Informació addicional: https://fulbright.es/

Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 30.10.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove