Esdeveniment de l'agenda

Beca El Futur de les TIC, Huawei

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Beques, Pràctiques laborals, Tecnologia, Xina
Tags: pràctiques, tecnologia
Tipus entrada al calendari: Pràctiques laborals
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dijous 20 de abril de 2017 al dilluns 15 de maig de 2017
Dates d'inscripció
Del dijous 20 de abril de 2017 al dilluns 15 de maig de 2017
Descripció

Període d'inscripció del 20/04/2017 al 15/05/2017
 

El programa de formació per a estudiants 'El Futur de les TIC' és una iniciativa de Huawei Espanya, que s'emmarca dins del projecte global de la companyia 'Seeds for the Future'. El programa, que va començar a desenvolupar-se a Espanya en 2013, ha becat fins al 2016 a un total de 60 estudiants. En aquesta cinquena edició, 15 estudiants seleccionats rebran una beca d'una durada aproximada de dues setmanes per formar-se a la seu central de Huawei en Shenzhen i a Pequín (Xina) on podran conèixer in-situ l'entorn dinàmic i global de Huawei al seu país d'origen, així com la cultura xinesa. Això aportarà un valor afegit als seus CVs a l'hora d'emprendre un futur professional, una vegada finalitzats els seus estudis, al mateix temps que els aportarà una visió del funcionament d'una multinacional capdavantera en el sector de Tecnologies de la Informació i Comunicació.

Els estudiants seleccionats viatjaran a la seu central de Huawei, on rebran una formació tècnica en els departaments més rellevants de la companyia, a través de la qual abordaran continguts relatius a àrees tecnològiques, com Cloud Computing, Big Data o xarxes 3G i 4G.
 

Requisits

El programa va dirigit a estudiants universitaris espanyols que compleixin els següents requisits:

  • Tenir passaport espanyol.
  • Estar matriculat en 2º o 3º curs d'estudis universitaris d'Enginyeria de Telecomunicacions i/o Enginyeria Informàtica de qualsevol universitat espanyola.
  • Els alumnes hauran de tenir una edat igual o inferior a 26 anys.
  • Lliurar el material i documentació descrita a les Bases de la Convocatòria en termini i forma i complir amb les condicions addicionals una vegada seleccionats per al Premi.

Dotació

15 beques concedides per Huawei que cobriran íntegrament les despeses del programa formatiu a Xina amb una durada aproximada de dues setmanes. Durant aquest període de temps, els alumnes assistiran a un curs de formació d'una setmana basat en el camp de les Telecomunicacions i la Recerca tecnològica en la central de Huawei, en Shenzhen (Xina), així com a un curs de llengua i cultura xinesa a Pequín.
Més informació

La participació es realitzarà a través del portal web www.elfuturodelastic.com, des del qual els candidats hauran d'adjuntar els següents documents:

  • Sol·licitud d'inscripció indicant la URL específica del vídeo que han elaborat i publicat en YouTube per presentar-ho al concurs.
  • Expedient acadèmic
  • Carta de recomanació
  • Currículum vitae o documentació addicional (opcional)

Els documents han de ser visibles en YouTube i han d'estar publicats amb una llicencia CC-BY de Creative Commons. No obstant això, només Huawei tindrà accés als expedients acadèmics, cartes de recomanació, currículum vitae i documentació addicional.

 

Més informació a les bases de la convocatòria.

 

Font: Injuve

 


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 21.04.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove