Esdeveniment de l'agenda

Beca AUssieYouTOO a Austràlia

Temàtica activitat del calendari: Austràlia, Beques, Pràctiques
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: beques, estranger
Tipus entrada al calendari: Pràctiques laborals
Organitza: Empresa Privada
Dates de realització
Del dissabte 1 de juliol de 2017 al diumenge 31 de desembre de 2017
Dates d'inscripció
Del dilluns 1 de maig de 2017 al divendres 30 de juny de 2017
Descripció

AUssieYouTOO, grup de suport online per a espanyols que volen estudiar a Austràlia, i Adecco ha convocat #LaBecaDeMiVida per trobar a un jove amb perfil creatiu que vulgui treballar i aprendre anglès a Austràlia durant tres mesos.

Valorada en 8.000€, la beca inclou bitllets d'avió anada i volta, curs intensiu d'anglès a la prestigiosa escola Byron Bay English Language School, tres mesos de pràctiques remunerades en l'equip de Màrqueting de AUssieYouTOO, assegurança de salut obligatòria, allotjament durant el primer mes i assessorament continu durant el viatge per part dels experts a Austràlia.

Les pràctiques estaran remunerades amb un sou mensual de $1400 AUD per 3-4 hores de treball diàries i, depenent del seu acompliment, la persona tindrà l'oportunitat d'incorporar-se indefinidament a l'empresa.

Per participar els candidats han de crear una campanya de màrqueting per Adecco i AUssieYouTOO y enviar les seves propostes a través de l'aplicació en Facebook creada especialment per #LaBecaDeMiVida.

Els altres 9 finalistes rebran assessorament personalitzat i orientatiu d'Adecco.

Per a més informació, envia un correu a becas@aussieyoutoo.com

 

Font: Aprendemas


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 29.05.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove