Esdeveniment de l'agenda

Beca artística en el camp de les arts visuals, el cine, la literatura i la música

Tags: art, beques, estranger
Temàtica activitat del calendari: Beques, Berlin, artístiques
Tipus entrada al calendari: Culturals
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dijous 3 de novembre de 2016 al diumenge 31 de desembre de 2017
Descripció

El DAAD Berlin Artists in Residence Programme (BKP) es presenta com un dels programes artístics més rellevants del panorama cultural europeu, oferint beques artístiques en els camps de les arts visuals, el cinema, la literatura i la música.

Aquesta oportunitat està destinada a estudiants i artistes de qualsevol nacionalitat i edat que vulguin emprendre una estada de fins a un any a Berlín. El Berlin Künstlerprograme està dissenyat per inculcar la llibertat creativa i promoure la diversitat i la varietat d'enfocaments en les diferents disciplines artístiques. Els seleccionats comptaran amb tots els beneficis necessaris per desenvolupar les seves capacitats artístiques. A més d'un apartament equipat i un àrea de treball, percebran una ajuda econòmica per al viatge i la manutenció, així com amb un segur metge i cursos d'alemany. El nombre de becats a l'any s'estén a 20 membres i la durada de l'estada és de fins a 12 mesos o 6 en el cas dels directors de cinema.

Artistes visuals: hauran de manar un portfolio que reuneixi el seu treball i ser posteriorment convidats per la institució.
Escriptors: hauran de presentar les seves publicacions preferiblement escrites en alemany, i si no fos possible en anglès o francès.
Compositors: hauran de presentar fins a quatre exemples de la seva pròpia discografia. El material ha de ser molt concís i incloure alguna partitura i una descripcion del treball, fotos o vídeos.
Directors de cinema: hauran de presentar fins a dos vídeos, curts o guions.

Qualsevol treball ha d'incloure una sinopsi i la duracuión màxima dels treballs serà de 15 minuts.

Sense data límit de sol·licitud.

Dotació:
Allotjament + Taller de treball + manutenció + Curso d'alemany.

Més informació: 
http://www.xtrart.es.

Informació complementària
Públic objectiu: 

Estudiants i artistes de qualsevol nacionalitat i edat que vulguin emprendre una estada de fins a un any a Berlín.

Localització i contacteDAAD: Berlin Artists-in-Residence programme
Markgrafenstraße 37
10117 Berlín
Informació addicional: http://www.daadgalerie.de
Adreça electrònica de contacte: bkp.berlin@daad.de

Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 3.11.2016
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove