Esdeveniment de l'agenda

Beca artística de primavera L'Escala 2017

Organitza: Administració Pública
Temàtica activitat del calendari: Art, Beques, Girona, L'Escala, Residència Artística
Tags: art, beques
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tipus entrada al calendari: Culturals
Dates de realització
Del diumenge 1 de gener de 2017 al dimarts 28 de febrer de 2017
Dates d'inscripció
Del diumenge 1 de gener de 2017 al dimarts 28 de febrer de 2017
Descripció

L'Ajuntament de L'Escala (Girona) ha creat aquesta beca d'àmbit internacional, que va dirigida a creadors del món de les arts. Té com a finalitat apostar per una plataforma d'expressió, desenvolupament i pensament de l'art, l'estudi i la recerca en aquest camp, potenciar la comunicació entre sensibilitats, cultures i procedències geogràfiques diverses i promoure la divulgació de l'art contemporani i, al mateix temps, dinamitzar l'entorn immediat en col·laboració amb l'artista resident, que recolza a tots els que estimen l'art.

L'estada té una durada de tres mesos a la Casa Forestal de Sant Martín d'Empúries, poble medieval del municipi de L'Escala, situada al costat del mar en un paisatge incomparable; l'allotjament i el taller de creació ofereixen excel·lents condicions de residència. El taller on es realitzarà la part pràctica serà a la Casa del Gaviota, situada prop del mar i a la platja de L'Escala, dotada de tot l'indispensable i que al final de la beca es transformarà en sala d'exposicions.

Es tracta d'una estada de tres mesos en Sant Martín d'Empúries (l'Escala) de l'1 d'abril al 30 de juny de 2017. Cada participant es compromet (al termini de l'estada) a exposar el treball resultant per compartir-ho amb el públic i divulgar la seva obra. Sense obligació presencial de la persona resident. El treball serà exposat durant la primera setmana de juliol i durant un màxim de tres setmanes a l'espai mateix del taller, l'edifici del Gaviota en l'Escala.

Més informació a les bases de la convocatòria. Data límit 28 de febrer.

 


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 31.01.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove