Esdeveniment de l'agenda

Batxillerat Internacional: Beques Col·legis del Món Unit 2018

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: Estudiar a l'estranger, batxillerat, beques
Temàtica activitat del calendari: Beques, Estudiar a l'estranger, batxillerat internacional
Tipus entrada al calendari: Estudis i formació
Organitza: Altres
Dates de realització
Del divendres 6 de octubre de 2017 al dilluns 20 de novembre de 2017
Dates d'inscripció
Del divendres 6 de octubre de 2017 al dilluns 20 de novembre de 2017
Descripció

La Fundació Comitè Espanyol dels Col·legis del Món Unit (UWC) ha obert la convocatòria de places (amb beca total o parcial, o sense beca) per estudiar els dos cursos de Batxillerat Internacional en algun dels centres de l'organització.

Els mereixedors d'una d'aquestes places, valorada cadascuna en 47.500 euros de mitjana, tindran l'oportunitat d'estudiar en llocs com Canadà, Estats Units, Costa Rica, Singapur, Xina, Índia, Swazilàndia, Noruega i Regne Unit, entre uns altres i conviure durant dos anys amb altres nois i noies procedents d'entre 80 i 100 països.

Els alumnes que desitgin participar en aquesta convocatòria hauran de passar per un procés de selecció idèntic, amb independència que se sol·liciti plaça amb beca o plaça de pagament. En la selecció dels candidats es valoraran de forma especial aspectes com la maduresa personal, el compromís social, l'interès i respecte per altres cultures, la iniciativa i creativitat, juntament amb la capacitat per conviure amb alumnes de tot el món.

Requisits
Per sol·licitar una de les places és necessari estar estudiant 4º de l'ESO o 1º de Batxillerat, haver nascut l'any 2001 o entre l'1 de gener i 31 d'agost de 2002, ser espanyol o resident a Espanya en els últims vuit anys i amb la nacionalitat en tràmit, comptar amb un bon expedient acadèmic i coneixements bàsics d'anglès.

Període d'inscripció
Del 19/09/2017 al 20/11/2017

Les sol·licituds es poden fer a través de la pàgina web www.colegiosmundounido.es des del 19 de setembre fins al 20 de novembre.

Localització i contacteFundació Col·legis del Món Unit Espanya
Telèfon: 91.702.24.24
Informació addicional: http://www.colegiosmundounido.es
Adreça electrònica de contacte: comunicacion@colegiosmundounido.es

Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 6.10.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove