Esdeveniment de l'agenda

Ajuts a la mobilitat internacional de l'estudiantat amb reconeixement acadèmic de les universitats catalanes per al curs 2017-2018 (MOBINT 2017)

Organitza: Administració Pública
Tags: ajuts, universitat
Temàtica activitat del calendari: Ajuts, Universitaris, mobilitat internacional
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tipus entrada al calendari: Estudiants
Dates de realització
Del divendres 1 de setembre de 2017 al diumenge 1 de octubre de 2017
Dates d'inscripció
Del dissabte 22 de juliol de 2017 al dilluns 21 de agost de 2017
Descripció

Són ajuts a l'estudiantat de les universitats catalanes que hagin estat seleccionats o seleccionades per a una estada acadèmica de mobilitat, per tal de contribuir al finançament de les despeses que comporta la realització d’estudis en altres països.

Modalitat A: estada acadèmica, amb reconeixement acadèmic, en el marc del programa ERASMUS, adreçada als estudiants i a les estudiantes de les universitats catalanes. Aquesta modalitat està reservada als països del programa
Modalitat B: estada acadèmica, amb reconeixement acadèmic, en el marc dels programes de mobilitat internacional, adreçada als estudiants i a les estudiantes de les universitats catalanes.
Ajut complementari: En el marc de les relacions bilaterals en l’àmbit de L’Euroregió Pirineus Mediterrània , s’ha previst atorgar un ajut complementari per al foment i la promoció de la mobilitat adreçat a l’estudiantat de les universitats catalanes que cursi estudis en universitats de la regió francesa de l’Occitània.  

Informació complementària
Públic objectiu: 

Als estudiants de les universitats catalanes amb estades internacionals i amb reconeixement acadèmic, per al curs 2017-2018.

Requisit
És imprescindible acreditar un nivell B2  d'una de les terceres llengües establertes en el sistema universitari de Catalunya (anglès, francès, alemany o italià)
En el cas que la llengua o les llengües de docència en què s’imparteixen els estudis no coincideixin amb la que l’estudiant ha acreditat, entre les descrites en el paràgraf anterior, a més, l’estudiant haurà d’acreditar un nivell B2 d’aquesta llengua de docència, excepte que la llengua de docència sigui una de les oficials de Catalunya.
 

Mèrit
Es valoren els nivells C1 i C2 de coneixement de la llengua . Excepcionalment, es valorarà també el nivell B2 o superior, si l’estudiant aporta l’acreditació del coneixement d’una llengua diferent de la que ja ha acreditat com a requisit.

Programa: 

Ajut EUROREGIÓ
En el marc de les relacions bilaterals en l’àmbit de l’Euroregió Pirineus Mediterrània, s’ha previst atorgar un ajut complementari per al foment i la promoció de la mobilitat adreçat a l’estudiantat de les universitats catalanes que cursi estudis en universitats de la regió francesa de l’Occitània. Aquest ajut consisteix en un pagament únic que s’afegirà automàticament, si és el cas, als altres ajuts que l’estudiantat pugui percebre en el marc dels programes de mobilitat que preveuen aquestes bases reguladores (modalitat A i modalitat B) i sempre que compleixi els requisits que s’hi preveuen.

 

ATENCIÓ:

Les dates de realització són orientatives. Per a més informació poseu-vos en contacte amb l'entitat organitzadora.

Professorat: 

Sol.licitar l'ajut AQUÍ!

Localització i contacteAdreça electrònica de contacte: estudiants.agaur@gencat.cat

Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 25.07.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove