Esdeveniment de l'agenda

Ajuts a la mobilitat internacional de l'estudiantat 2017-2018 (MOBINT 2017)

Organitza: Administració Pública
Temàtica activitat del calendari: Ajuts, estudiants, mobilitat
Tags: ajuts, mobilitat europea
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tipus entrada al calendari: Estudiants
Dates de realització
Del dimarts 12 de setembre de 2017 al divendres 15 de setembre de 2017
Dates d'inscripció
Del dimarts 12 de setembre de 2017 al divendres 15 de setembre de 2017
Descripció

Com cada any, la Secretaria d’Universitats i Recerca convoca, a través de l’AGAUR, els ajuts MOBINT 2017-2018, adreçats a l’estudiantat de les universitats catalanes, per fer una estada acadèmica de mobilitat, en el marc dels programes d’intercanvi internacional.

S’estableixen dues modalitats d’ajuts i un ajut complementari:
- Modalitat A: estada acadèmica, amb reconeixement acadèmic, en el marc del programa ERASMUS, adreçada als estudiants i a les estudiantes de les universitats catalanes. Aquesta modalitat està reservada als països del programa
- Modalitat B: estada acadèmica, amb reconeixement acadèmic, en el marc dels programes de mobilitat internacional, adreçada als estudiants i a les estudiantes de les universitats catalanes.
- Ajut complementari: En el marc de les relacions bilaterals en l’àmbit de L’Euroregió Pirineus Mediterrània , s’ha previst atorgar un ajut complementari per al foment i la promoció de la mobilitat adreçat a l’estudiantat de les universitats catalanes que cursi estudis en universitats de la regió francesa de l’Occitània.

 

- Novetat per a la convocatòria MOBINT 2017:

Requisit: És imprescindible acreditar un nivell B2  d'una de les terceres llengües establertes en el sistema universitari de Catalunya (anglès, francès, alemany o italià)

En el cas que la llengua o les llengües de docència en què s’imparteixen els estudis no coincideixin amb la que l’estudiant ha acreditat, entre les descrites en el paràgraf anterior, a més, l’estudiant haurà d’acreditar un nivell B2 d’aquesta llengua de docència, excepte que la llengua de docència sigui una de les oficials de Catalunya.

Mèrit: Es valoren els nivells C1 i C2 de coneixement de la llengua . Excepcionalment, es valorarà també el nivell B2 o superior, si l’estudiant aporta l’acreditació del coneixement d’una llengua diferent de la que ja ha acreditat com a requisit.

 

El termini de presentació de sol·licituds va des del dia 22 de juliol i fins al dia 15 de setembre de 2017.

 

Contacte: Blanca Riu (estudiants.agaur@gencat.cat)

Més informació: https://goo.gl/ZjxXmv


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 12.09.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove