Esdeveniment de l'agenda

Ajudes Programa Iberex de pràctiques formatives

Organitza: Administració Pública
Temàtica activitat del calendari: Ajudes, Pràctiques
Tags: ajuts, pràctiques
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tipus entrada al calendari: Adreçades a joves
Dates de realització
Del divendres 17 de març de 2017 al dijous 13 de abril de 2017
Descripció

Període d'inscripció del 17/03/2017 al 13/04/2017
 

Es convoquen les ajudes del Programa Iberex de pràctiques formatives per a professionals iberoamericans del sector cultural corresponents a l'any 2017.

Objecte de la convocatòria: Pràctiques formatives de caràcter no reglat (cursos i estades) impartides pels organismes especialitzats i unitats sectorials del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport.

Les sol·licituds han de presentar-se, preferiblement, per via electrònica. Els sol·licitants disposen de vint dies hàbils des de la publicació d'aquest extracte en el Butlletí Oficial de l'estat per sol·licitar la clau electrònica, i altres vint dies hàbils, una vegada obtinguda la clau, per emplenar la sol·licitud.

Si es presenta la sol·licitud en paper, el termini serà de vint dies hàbils des de la publicació d'aquest extracte en el Butlletí Oficial de l'Estat.

Requisits

Professionals del sector cultural que ostentin la nacionalitat d'algun dels països membres de la Comunitat Iberoamericana de Nacions o dels països o territoris en els quals l'espanyol té reconeixement constitucional.

Dotació

Les ajudes consistiran en l'allotjament i manutenció pels períodes que s'estableixen per a cada curs i estada i un segur metge no farmacèutic.

Més informació

Extracte de Resolució de la Secretaria d'Estat de Cultura, d'1 de març de 2017, per la qual es convoquen les ajudes del Programa Iberex de pràctiques formatives per a professionals iberoamericans del sector cultural corresponents a l'any 2017. BOE 17 de març 2017

De conformitat amb el previst en els articles 17.3 b i 20.8 a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet de la qual pot consultar-se en la Base de dades Nacional de Subvencions www.infosubvenciones.es/bdnstrans

Bases reguladores. Ordre CUL/2912/2010, de 10 de novembre (BOE 13 de novembre) per la qual s'estableixen les bases reguladores per a la concessió de subvencions públiques en règim de concurrència competitiva del Ministeri de Cultura i dels seus organismes públics.
 


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 27.03.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove