Esdeveniment de l'agenda

Ajudes mobilitat internacional estudiants universitats catalanes MOBINT 2016-2017

Organitza: Administració Pública
Temàtica activitat del calendari: Ajudes, Erasmus +, estudiants universitaris, mobilitat
Tags: Mobilitat Internacional, ajuts
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tipus entrada al calendari: Estudiants
Dates de realització
Del dimarts 10 de maig de 2016 al divendres 10 de juny de 2016
Descripció

Ajudes mobilitat internacional estudiants universitats catalanes

Període d'inscripció del 10/5/2016 al 10/6/2016

L'objecte d'aquesta convocatòria és concedir ajudes als estudiants de les universitats catalanes que hagin estat seleccionats per a una estada acadèmica de mobilitat, amb la finalitat de contribuir al finançament de les despeses que comporta estudiar en altres països.

S'estableixen dues modalitats d'ajudes:

  • Modalitat A: estada acadèmica, amb reconeixement acadèmic, en el marc del programa Erasmus+ (Erasmus), dirigida a estudiants de les universitats catalanes. Aquesta modalitat està reservada als països que participen al programa, i que es detallen a l'apartat IV de la convocatòria.
  • Modalitat B: estada acadèmica, amb reconeixement acadèmic, en el marc dels programes de mobilitat internacional, dirigida a estudiants de les universitats catalanes. Dins de la modalitat B, s'estableixen dues submodalidades en funció de la llengua de docència: la modalitat B1 per a les estades en les quals la llengua de docència sigui diferent a la llengua cooficial de Catalunya i la modalitat B2 per a les estades en les quals la llengua de docència sigui una de les dues llengües cooficials de Catalunya.

En cap cas es podrà optar a més d'una modalitat. Les estades acadèmiques de mobilitat s'han de dur a terme en el període comprès entre el mes de juny de 2016 i el mes d'octubre de 2017.

Requisits

Tenir la ciutadania de qualsevol estat membre de la Unió Europea. Haver formalitzat la matrícula en una universitat del sistema universitari de Catalunya en el curs acadèmic 2015-2016 i estar matriculat d'algun crèdit. Aquesta situació es mantindrà mentre duri l'ajuda durant el curs acadèmic 2016-2017. Ampliar informació en convocatòria.

Dotació

Amb la finalitat de col·laborar en el finançament de les despeses de mobilitat, es concedeix als estudiants que compleixi els requisits d'aquesta convocatòria i que hagi obtingut la puntuació mínima requerida, segons els criteris de la base 9, una quantitat de 200 euros mensuals per a una durada màxima de l'estada de fins a sis mesos, és a dir, fins a un màxim d'1.200 euros en funció del temps justificat.

Més informació

Resolució EMC/1153/2016, de 18 d'abril, per la qual s'aproven les bases reguladores i s'obre la convocatòria d'ajudes a la mobilitat internacional del estudiantado amb reconeixement acadèmic de les universitats catalanes per al curs 2016-2017 (MOBINT). DOGC 9 de maig de 2016

 

Més informació aquí


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 20.05.2016
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove