Esdeveniment de l'agenda

Ajudes a l'estudi Fundació INTES

Temàtica activitat del calendari: Ajudes, estudiants menors de 18 anys
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: batxillerat, formació, formació professional
Tipus entrada al calendari: Adreçades a joves
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dimecres 10 de juny de 2015 al dimarts 30 de juny de 2015
Dates d'inscripció
Del dimecres 10 de juny de 2015 al dimarts 30 de juny de 2015
Descripció

La Fundació Institut de Promoció Social INTES convoca ajudes reintegrables a l'estudi per a alumnes que durant el curs acadèmic 2015/2016 realitzin estudis en els nivells d'educació infantil, primària, secundària i batxillerat. Com a límit general no podran sol·licitar ajuda alumnes majors de 18 anys al moment de concórrer la convocatòria.

Les ajudes contribuiran a sufragar les despeses derivades de l'elecció d'un centre escolar. Podran sufragar-se aquelles despeses que es derivin del cost del lloc escolar del beneficiari.

Les ajudes que es concedeixen tenen el caràcter de reintegrables. Aquest caràcter no implica, de cap manera, qualsevol tipus d'interès financer per a la Fundació, sinó que suposa que, amb l'únic aval de la seva paraula, la devolució de l'ajuda serà efectuada per la família al moment en què la seva situació econòmica l'hi permeti, perquè així altres famílies puguin gaudir de l'ajuda al moment que ho necessitin.

La durada de les ajudes serà d'un curs escolar.

Requisits

Alumnes que durant el curs acadèmic 2015/2016 realitzin estudis en els nivells d'educació infantil, primària, secundària i batxillerat. Com a límit general no podran sol·licitar ajuda alumnes majors de 18 anys al moment de concórrer la convocatòria.
 

Bases de la convocatòria aquí i inscripció aquí

Localització i contacteFundació Institut de Promoció Social INTES
C/ Padre Claret, 23
28002 Madrid
Madrid
Telèfon: 914000500
Informació addicional: http://www.fundacionintes.org

Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 18.06.2015
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove