Esdeveniment de l'agenda

Ajudes de mobilitat Espanya, Portugal i latinoamèrica, AUIP

Organitza: Administració Pública
Tags: Mobilitat Internacional, ajuts, viatjar
Temàtica activitat del calendari: Ajuts, estranger, mobilitat
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tipus entrada al calendari: Estudis i formació
Dates de realització
Del dimecres 22 de febrer de 2017 al divendres 31 de març de 2017
Dates d'inscripció
Del dimecres 22 de febrer de 2017 al divendres 31 de març de 2017
Descripció

Període d'inscripció del 22/02/2017 al 31/03/2017
 

L'Associació Universitària Iberoamericana de Postgrau (AUIP) ofereix ajudes per viatjar a universitats d'Espanya, Portugal i Llatinoamèrica destinades a estudiants de postgrau i per a professors. L'associació busca així fomentar l'intercanvi cultural, facilitar la trobada d'acadèmics i investigadors de diferents països i engegar projectes conjunts de recerca entre Espanya, Portugal i els països llatinoamericans que formin part de la xarxa AUIP. A Espanya, són vàries les institucions universitàries que estan dins d'aquesta associació. Aquí es poden consultar els organismes que formen part de l'organització.

Per realitzar la sol·licitud és necessari tenir un usuari a la web. Es deurà a més facilitar la següent documentació:

  • Còpia del passaport.
  • Resum del Curriculum vitae del sol·licitant.
  • Aval de la Universitat de Procedència: carta de presentació signada pel Rector o un Vicerector.
  • Aval de la Universitat de Destinació: carta signada pel responsable de la unitat acadèmica, especificant la posició que ocupa a la universitat, confirmant les dates en les quals va a rebre al sol·licitant així com les condicions en les quals ho va a fer i els objectius que, per la seva banda, pretén aconseguir amb l'estada del sol·licitant.

Per a viatges que s'iniciïn entre juliol i desembre de 2017, la convocatòria es tanca el 31 de març de 2017 a les 23:59 hores d'Espanya.
 

 

Requisits

  • L'estada no podrà ser inferior a cinc dies hàbils.
  • Tant la universitat d'origen com la de destinació hauran de ser membres actius de la AUIP i hauran de trobar-se al dia en el pagament de les seves quotes anuals d'associació.
  • Els aspirants a les ajudes hauran de fer els contactes institucionals preliminars i convenir agenda de treball.
  • Serà condició necessària per optar a les beques que les sol·licituds tinguin relació directa amb els estudis de postgrau i doctorat en qualsevol camp de coneixement.

Dotació

Les ajudes cobreixen única i exclusivament el desplaçament internacional fins a una quantia màxima d'1.200 euros. Serà la AUIP qui, a través del seu agent de viatges, facilitarà al becari el bitllet d'avió. Per a viatges entre Espanya i Portugal, la quantia de l'ajuda serà d'un màxim de 800 euros i serà necessari presentar justificants o comprovants de les despeses.
 

Més informació

Correu electrònic de contacte: movilidad@auip.org
Bases de la convocatòria.

Web AUIP

Font: Injuve


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 28.02.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove