Esdeveniment de l'agenda

Ajudes contractes predoctorals programa "Salvador Madariaga"

Organitza: Administració Pública
Temàtica activitat del calendari: Ajuts, Doctorat, predoctorals, programa Salvador Madariaga
Tags: ajuts, doctorat
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tipus entrada al calendari: Estudis i formació
Dates de realització
Del divendres 30 de desembre de 2016 al dimarts 31 de gener de 2017
Dates d'inscripció
Del divendres 30 de desembre de 2016 al dimarts 31 de gener de 2017
Descripció

Contractes predoctorales per període màxim de quatre anys, regulats en l'Article 21 de la Llei 14/2011, d'1 de juny, de la Ciència, la Tecnologia i la Innovació.

Es convoquen 12 ajudes per a contractació amb una dotació econòmica mensual d'1.400 euros durant els dos primers anys i d'1.500 euros durant el tercer i quart any, més dues pagues extraordinàries cadascun dels quatre anys. Així mateix, cada beneficiari gaudirà d'una ajuda de viatge per al primer any d'estada en l'Institut i una altra per al tercer any per un import total de 700 euros cadascuna.

Les sol·licituds s'emplenaran en els formularis que el Ministeri d'Educació, Cultura i Esport farà accessible a la seva seu electrònica sede.educacion.gob.es i en els formularis del IUE d'acord amb els procediments publicats en www.eui.eu. Al costat de la sol·licitud es presentarà:

  • a) Currículum vitae del candidat, amb un màxim de mil paraules.
  • b) Memòria del projecte formatiu que inclogui la tesi doctoral, amb un màxim de tres mil paraules.
  • c) Dues cartes de presentació de professors o directius de la institució acadèmica en la qual haguessin realitzat els estudis universitaris.

Termini de presentació de sol·licituds. Des del 30 de desembre 2016 fins al 31 de gener de 2017 a les 14:00 hores (horari peninsular) tots dos inclusivament.

Més informació aquí:

Convocatòria al BOE i a la web del ministeri

 


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 23.01.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove