Esdeveniment de l'agenda

Ajudes Aula d'Estiu 'Ortega i Gasset' 2017

Organitza: Administració Pública
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: beques, universitat
Temàtica activitat del calendari: Beques, Universitaris
Tipus entrada al calendari: Estudis i formació
Dates de realització
Del dissabte 19 de agost de 2017 al dissabte 26 de agost de 2017
Dates d'inscripció
Del dissabte 24 de juny de 2017 al dilluns 10 de juliol de 2017
Descripció

Període d'inscripció del 24/06/2017 al 10/07/2017

La Universitat Internacional Menéndez Pelayo en col·laboració amb el Ministeri d'Educació, Cultura i Esport convoca i organitza, en règim de concurrència competitiva, 100 ajudes per participar a l'Aula d'Estiu "Ortega i Gasset", que se celebrarà en el Palau de la Magdalena de Santander del 19 al 26 d'agost de 2017.

Té com a finalitat introduir als estudis universitaris. Per aconseguir l'objectiu d'aquest programa, amb un enfocament multidisciplinari, s'han previst diverses activitats acadèmiques dirigides per professors universitaris, investigadors i personalitats de la cultura i l'art.

Les sol·licituds s'ajustaran al model normalitzat, que estarà disponible en la Secretaria d'Alumnes i en l'adreça web de la UIMP, i podran presentar-se en el Registre de la Universitat (C/ Isaac Peral, 23 - 28040 Madrid i Palacio de la Magdalena - 39005 Santander), així com per qualsevol dels mitjans previstos en l'article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre. També serà admissible la seva presentació telemàtica a través de la pàgina web de la Universitat, on estarà allotjat el formulari d'inscripció.

El termini de presentació de sol·licituds estarà obert 15 dies, a explicar des de l'endemà a la publicació d'aquesta convocatòria en el Butlletí Oficial de l'Estat.

Requisits

Podran sol·licitar les ajudes objecte d'aquesta convocatòria els estudiants que:

    a) Hagin finalitzat l'últim curs del batxillerat o del cicle formatiu de grau superior de formació professional l'any 2017.
    b) Acreditin una nota mitjana igual o superior a 9,60 punts sobre 10 en els dos cursos del batxillerat o del corresponent cicle formatiu de grau superior de formació professional.

També podran ser beneficiaris d'aquestes ajudes els estudiants nacionals o estrangers que, complint els requisits de les lletres a) i b) d'aquest apartat, hagin cursat els seus estudis de batxillerat en qualsevol dels centres docents de titularitat pública espanyola a l'estranger.

Dotació

Als estudiants seleccionats la UIMP els cobrirà les despeses corresponents al seu allotjament i manutenció, en règim de pensió completa i habitació doble durant les dates de celebració de l'Aula, el desplaçament dels assistents des del seu punt d'origen fins a Santander i retorn, amb un màxim de 200 euros per als desplaçaments dins de la Península. 300 euros per als alumnes procedents de les Comunitats Autònomes de les Illes Balears i de Canàries i de les Ciutats de Ceuta i Melilla. 600 euros per als alumnes procedents dels centres docents de titularitat pública espanyola a l'estranger. Així mateix es cobriran les despeses pels trasllats, entrades a monuments, museus, etc., derivats de les activitats culturals previstes al programa.
Més informació

Extracte de la Resolució de 19 de juny de 2017, de la Universitat Internacional Menéndez Pelayo, per la qual es convoquen ajudes per participar a l'Aula d'Estiu "Ortega i Gasset" de 2017. BOE 23 de juny 2017

Base de dades Nacional de Subvencions www.pap.minhafp.gob.es/bdnstrans.

Beques - UIMP

 

Font: Injuve


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 27.06.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove