Esdeveniment de l'agenda

70 Beques per estades a USA Unicaja 2017

Tags: Estudiar a l'estranger, anglès
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Beques, EEUU, Idiomes, estades
Tipus entrada al calendari: Formació d’idiomes
Organitza: Empresa Privada
Dates de realització
Del dissabte 1 de abril de 2017 al dimecres 19 de abril de 2017
Dates d'inscripció
Del dissabte 1 de abril de 2017 al dimecres 19 de abril de 2017
Descripció

Un any més, la Fundació Unicaja dóna la benvinguda a les seves 'Beques USA Unicaja 2017', destinades a joves escolars amb edats compreses entre els 14 i els 17 anys.

Vols viure una experiència realment enriquidora al costat d'una família a Estats Units? Doncs no deixis passar la nova convocatòria d'ajudes que ha anunciat la Fundació Unicaja .Un any més, aquesta fundació dóna la benvinguda a 70 noves beques dins del programa 'Beques USA Unicaja 2017', destinades a joves d'entre 14 i 17 anys d'edat, que estiguin interessats a viure una estada a Estats Units.

A través d'aquestes ajudes, els joves seleccionats tindran la possibilitat de conviure durant tres setmanes amb una família nord-americana que integrarà a l'estudiant i compartirà, amb ell o amb ella, els seus quefers diaris acadèmics i quotidians.

Segons revela la Fundació Unicaja a les bases d'aquesta convocatòria, es concediran cinc ajudes de 2.750 euros (el cost íntegre del programa) als estudiants amb menys recursos econòmics, i també es concediran altres 65 beques parcials, per un import d'1.100 euros per estudiant.

A més, aquesta fundació ofereix 50 places de lliure accés per a joves que no aconsegueixin la beca, però que igualment desitgin participar en aquest programa, i a través de les quals podran beneficiar-se d'un important descompte.

En tractar-se d'un programa d'immersió lingüística per a joves, les beques seran assignades en funció de l'expedient acadèmic de cada candidat, i també es valorarà el nivell d'anglès així com l'interès i la motivació que tingui cada sol·licitant per viatjar a Estats Units.

A més de tenir entre 14 i 17 anys d'edat, també és requisit obligatori estar matriculat durant el curs acadèmic 2016-2017 per poder optar a una d'aquestes ajudes.

El termini d'enviament de sol·licituds estarà obert fins al proper 19 d'abril a través de la web del Campus Unicaja, i el viatge està previst que tingui lloc durant la primera quinzena del proper mes de setembre.

Més informació aquí.

 

Font: aprendemas.com


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 11.04.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove