Esdeveniment de l'agenda

24 passaports a la NASA en forma de beques per investigar sobre nous planetes

Temàtica activitat del calendari: Beques, Espai, NASA, astronomia, planetes
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: beques
Tipus entrada al calendari: Estudis i formació
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dilluns 1 de gener de 2018 al dimarts 24 de juliol de 2018
Dates d'inscripció
Del dimarts 17 de octubre de 2017 al dijous 2 de novembre de 2017
Descripció

Realitzar recerques independents relacionades amb el descobriment i la caracterització de nous sistemes plantaris, és l'objectiu principal que persegueix el programa de beques Sagan convocat per la NASA.

Aquesta convocatòria arriba, concretament, des de l'Institut  de Ciències Exoplanet de la NASA, i obre la convocatòria de 24 noves beques per a doctors de qualsevol nacionalitat que desitgin investigar sobre l'aparició de nous planetes i sobre planetes similars a la Terra que es trobin situats al voltant d'estels propers.

 

Informació complementària
Públic objectiu: 

Aquestes ajudes van dirigides, exclusivament, a aquells candidats que comptin amb un doctorat en Astronomia, Física Espacial o alguna disciplina relacionada, i que ho hagin obtingut durant els tres últims anys (explicant a partir de l'1 de gener de 2013). També podran optar a una d'aquestes beques els estudiants de doctorat que tinguin completats els seus estudis de doctorat abans de l'inici la beca que, generalment, sol ser a principis de setembre.

 

Programa: 

Segons anuncien les bases d'aquesta convocatòria, el programa de beques Sagan té com a principal missió avançar en els objectius científics i tècnics del Programa d'exploració Exoplanet de la NASA.

Les beques es desenvoluparan durant el proper any 2018 en institucions amfitriones d'Estats Units.

Cada becari rebrà un estipendio mensual i a més, tindrà coberts totes les despeses d'atenció mèdica, les seves despeses de mudança a Estats Units, tot el pressupost de la seva recerca, i també els costos generals que estableixi cada institució amfitriona.

Per sol·licitar una beca Sagan de la NASA cada candidat haurà d'enviar una sol·licitud electrònica en la qual adjunti, a més, la seva proposta científica concreta. A més, també és necessari adjuntar un currículum, una llista de publicacions principals, i un resum de recerca previa.

 

Professorat: 

El termini de sol·licitud finalitza el 2 de novembre.

ATENCIÓ:

Les dates tant d'inscripcions com de realització són orientatives. Per a més informació poseu-vos en contacte amb l'entitat organitzadora.

Localització i contacteNExScI NASA Exoplanet Science Institute
770 South Wilson Ave
CA 91125 Pasadena
California, Estats Units
Telèfon: (626) 395-1860
Informació addicional: http://nexsci.caltech.edu/sagan/fellowship.shtml
Adreça electrònica de contacte: nexsci@ipac.caltech.edu

Etiquetes:
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 17.10.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove