Esdeveniment de l'agenda

100 beques de doctorat a la Universitat de Kent a Regne Unit

Tags: beques, doctorat, estranger
Temàtica activitat del calendari: Beques, Doctorat, Estudiar a l'estranger, Regne Unit
Tipus entrada al calendari: Masters, postgrau/doctorat
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dijous 1 de desembre de 2016 al dilluns 30 de gener de 2017
Descripció

Es dirigeixen a estudiants estrangers que comptin amb un expedient acadèmic excel·lent i un potencial investigador excel·lent. El termini d'inscripció està obert fins al 30 de gener. 

Cada becari que resulti seleccionat rebrà una quantia única de 14.296 lliures, que són exactament 16.798 euros, per poder assumir el pagament de la matricula en els estudis triats, així com les despeses derivades de la seva activitat investigadora. A més, rebran una quantitat extra per pagar el seu allotjament i les seves despeses de manutenció a Regne Unit.

Per poder optar a una d'aquestes ajudes, és necessari comptar amb estudis de grau o de màster i que aquesta titulació hagi estat obtinguda en una universitat diferent a la Universitat de Kent. A més, tots els candidats que optin a una d'aquestes ajudes hauran de comptar amb un expedient acadèmic excel·lent, i demostrar un potencial investigador excel·lent.

Un altre dels requisits obligatoris és tenir un alt nivell de l'anglès, tant parlat com a escrit, al moment de sol·licitar la beca. Així mateix, els estudiants que procedeixin d'altres països diferents a Regne Unit, hauran de comptar amb la documentació que els acredita per treballar en aquest país.

El procés de sol·licitud ha de completar-se de forma online, a través de la pàgina web d'aquesta universitat aquí. La data límit de recepció de candidatures serà el proper 30 de gener de 2017.

Font: Mastermas


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 12.12.2016
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove