Agenda i convocatòries

You don't have Javascript enabled. Hover for more information! But don't worry: you can still use this web site! You have two options:
  • enable Javascript in your browser and then refresh this page, for a much enhanced experience.
  • click the Update button every time you want to update the selection.

Mapa Jove

Secció Mapa Jove:


Espai Jove Boca Nord

c. Agudells, 37-45
08032 Barcelona
Barcelona, Espanya
Telèfon: 93 429 93 69
Fax: 93 357 00 80
Javascript is required to view this map.
Bústia electrònica: 
informacio@bocanord.org
Breu descripció: 

L’Espai Jove Boca Nord és un equipament juvenil i públic del Districte d’ Horta-Guinardo que té  la voluntat de donar resposta a les necessitats, inquietuds i demandes dels joves.

Des de l’Espai Jove Boca Nord pretenem facilitar serveis per a la joventut del districte i de la ciutat amb recursos i espais que dignifiquin les condicions dels joves. Parlem de 2.300 m2 dels joves i pels joves. Parlem d’un model d’equipament que disposa de recursos per oferir espais i programacions altament singularitzades.

Per aconseguir aquesta fita la programació és diversa i oberta a tot tipus d’activitats i propostes. Prevalent les més emergents i donant cabuda a aquelles que, pel fet d’estar proposades pels joves,  tenen  dificultats per trobar altres espais  dins la ciutat.

Ara mateix, l’Espai Jove Boca Nord desenvolupa un munt d’activitats, de disciplines i en àmbits molt diferents. No és fruït de la casualitat, al llarg dels darrers anys  al Boca Nord s’ha treballat molt per adaptar els diferents espais a les necessites autèntiques que tenien les associacions juvenils i els grups de joves del Districte. I és això mateix el que volem continuar fent. Sempre amb l’ànim de facilitar les coses als/les joves.

Serveis que ofereix: 

L’actuació integral de l’equipament cobreix els següents àmbits:

  • Suport a les iniciatives de grups juvenils.
  • Foment de la participació del teixit associatiu formal i no formal  recolzant l’associacionisme juvenil al Districte.
  • Programació cultural estable  : concerts, exposicions, jornades, cicles culturals, xerrades.
  • Suport a la creació jove amb espais i recursos especialitzats: bucs d’assaig, assessorament musical, aules tecnològiques, tallers, cessió d’espais
  • Espais relacionals, d’aprenentatge, lleure i creació d’ampli espectre adequats als interessos dels joves.
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove